reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Gratulacje udanych wizytek:tak: powodzenia na dzisiejszych:happy:
Widzę, że jutro wysyp wizytujących, moja też jutro, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

reklama
januarka nie martw się... zostało jeszcze trochę czasu więc może dzidziuś się wyplącze ;-)

pozostałym dziewczynkom gratuluję udanych wizyt i życzę powodzenia na następnych... :)
my mieliśmy wizytę 7.11. w 30 tc... dzidziuś waży już między 1500 a 1600 g. Ciekawe, że w 2 miesiące przytyje jeszcze drugie tyle..będe musiała kupić sobie jakąś podpórkę na brzuchola hahaha :rofl2:

maonka śliczny dzidziuś

januarka super że wszystko ok A co do pępowiny to się nie martw może tak jak piszesz jest tylko przełożona Trzymam kciuki aby było wszystko ok

sylvanas gratuluję udanej wizytki

aliaolio Gratuluję Oj moja mała w 27 tyg ważyła 1090 hmmm ciekawa jestem ile teraz

Powodzenia na dzisiejszych wizytach

Januarka może m tylko przełożoną pępowinę. Najważniejsze, że maluszek zdrowy.

Salvanas duży dzidziuś już jest.

maonka śliczne zdjęcia.

aliaolio zmieścimy maluchy w brzuchu ;) będą mieć mniej miejsca do rozpychania :-D

Gratuluje wizyt;)

Ja dzisiaj mialam jednak usg niby wszystko w pozadku nadal dziewczynka ale martwi mnie troche waga mojej kruszynki bo to zaledwie 1200 ale lekarz nic nie mowil a ja sie stresuje;/ wymiary tez troszke roznia sie ;/ troche sie martwie;/ a z badania ogolnie wszystko w pozadku jutro odbieram wyniki krwi i moczu . Powodzenia na wizytach;)

gosia081145 jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży i dniu.
Ja miałam wizytę teraz w poniedziałek, tj. 12.11.2012 i mój synek ważył: 1358gram. A dziewczynki ważą zawsze troszkę mniej, więc się kochana nie martw. Wszystko w porządku.

reklama
januarka, sylvanas, aliaolio gratuluję udanych wizyt :tak:

gosia081145
nie martw się wagą dziecka, przecież dzieci równe wagowo się nie rodzą, a jak lekarz nic nie mówił to na pewno wszystko ok ;-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :-D Czekamy na relacje ;-)

Do góry