reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Gratulacje udanych wizytek:tak: powodzenia na dzisiejszych:happy:
Widzę, że jutro wysyp wizytujących, moja też jutro, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

reklama
januarka nie martw się... zostało jeszcze trochę czasu więc może dzidziuś się wyplącze ;-)

pozostałym dziewczynkom gratuluję udanych wizyt i życzę powodzenia na następnych... :)
my mieliśmy wizytę 7.11. w 30 tc... dzidziuś waży już między 1500 a 1600 g. Ciekawe, że w 2 miesiące przytyje jeszcze drugie tyle..będe musiała kupić sobie jakąś podpórkę na brzuchola hahaha :rofl2:

maonka śliczny dzidziuś

januarka super że wszystko ok A co do pępowiny to się nie martw może tak jak piszesz jest tylko przełożona Trzymam kciuki aby było wszystko ok

sylvanas gratuluję udanej wizytki

aliaolio Gratuluję Oj moja mała w 27 tyg ważyła 1090 hmmm ciekawa jestem ile teraz

Powodzenia na dzisiejszych wizytach

Januarka może m tylko przełożoną pępowinę. Najważniejsze, że maluszek zdrowy.

Salvanas duży dzidziuś już jest.

maonka śliczne zdjęcia.

aliaolio zmieścimy maluchy w brzuchu ;) będą mieć mniej miejsca do rozpychania :-D

Gratuluje wizyt;)

Ja dzisiaj mialam jednak usg niby wszystko w pozadku nadal dziewczynka ale martwi mnie troche waga mojej kruszynki bo to zaledwie 1200 ale lekarz nic nie mowil a ja sie stresuje;/ wymiary tez troszke roznia sie ;/ troche sie martwie;/ a z badania ogolnie wszystko w pozadku jutro odbieram wyniki krwi i moczu . Powodzenia na wizytach;)

gosia081145 jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży i dniu.
Ja miałam wizytę teraz w poniedziałek, tj. 12.11.2012 i mój synek ważył: 1358gram. A dziewczynki ważą zawsze troszkę mniej, więc się kochana nie martw. Wszystko w porządku.

reklama
januarka, sylvanas, aliaolio gratuluję udanych wizyt :tak:

gosia081145
nie martw się wagą dziecka, przecież dzieci równe wagowo się nie rodzą, a jak lekarz nic nie mówił to na pewno wszystko ok ;-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :-D Czekamy na relacje ;-)

Do góry