reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Ja dzis mam wizytę na godzinę 17 już sie doczekać nie mogę bo może dostaniemy z moim W znów pozwolenie n baraszkowanie, bo niestety wcześniej jak było wszystko nie tak to był zakaz. Ach no i znów zobaczyć córeczkę... Bezcenne :)

natal, biłka, filkat i madziamadzia i a 33 gratuluję udanych wizyt u lekarza. Filkat i madziamadzia duże te dzieciaczki wasze!
Dorotqua- zobaczysz wszystko będzie dobrze! Najważniejsze jest teraz zdrówko Twojego maluszka i Twoje, także dużo siły Wam życzę!
Życzę udanych wizyt!

a33 super, że z córcią wszystko ok :tak:. Ja miałam w poprzedniej ciąży pod koniec ogromną zgagę. Teraz na szczęście jak się pojawia, to tylko lekka na chwilkę, ale nie wiem czy to nie zasługa migdałów, które codziennie rano dodaję do owsianki.

Magda_z_uk
oj spora ta moja córcia. Ale z tego co pamiętam Hanusia ważyła 2kg mniej więcej o tym samych czasie, więc podobnie. Mam nadzieję, że ta nie będzie takim uparciuchem i nie urodzi się po terminie :-D

Madziamadzia, a ile Hania ważyła, jak się urodziła? Pytam z czystej ciekawości i aż uwierzyć nie mogę, że niektóre maluszki tak szybko rosną w brzuszkach.:happy2:

Czarni z tego, co pamiętam, to Ty zazwyczaj masz wizytę,kiedy jest taki wysyp wizyt:-) Będziesz miała teraz usg?

Czekamy na wieści z dzisiejszych wizyt;-)

reklama
natal, biłka, filkat, madziamadzia i a 33 gratuluję udanych wizyt :). Madziamadzia duża dziewczynka rośnie.
Dorotqua może w szpitalu tylko zalecą stosowanie diety? Trzymam kciuki, byś nie musiała tam zostać.

Też mam wizytę w czwartek i jestem ciekawa jak wyszły moje badania glukozy.

Do góry