reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Hej dziewczyny ja dopiero wróciłam do domu z wynikami z powtórki glukozy.
Gratulacje dla dziewczyn z udanych wizyt :-D.

Niestety mimo tego że bardzo bardzo pilnowałam tego co jadłam wynik okazał się jeszcze gorszy niż poprzednio (152).
Jutro jadę do swojego lekarza po skierowanie do szpitala w Bydgoszczy. Nie wiem na ile mnie tam zatrzymają czy w ogóle mnie zatrzymają na oddziale czy po prostu powiedzą coś o diecie. Mam strasznego doła. idę się położyć. Miłego wieczoru.

biłka to maly piłkarz Wam wyrasta w brzuszku;) Ładnie już waży! Dobrze że wszystko ok;-)
natal no to o pomylce w dziewczynke nie ma mowy hehe;) Gratuluje udanej wizyty i podpatrzenia maluszka! Tez juz chce;)
dorotqua kurde przykro mi ale jakos sie ulozy zobaczysz i nie bedzie tak zle głowa do gory i sie nie stresuj;)

Powodzenia jutro na wizytach;-)

Hej kobitki, gratuluję udanych wizyt, Dorotqua trzymam kciuki za to byś nie musiała spedzić w szpitalu zbyt wiele czasu. Ja też dziś po wizycie, maluszek w porządku, waży już ok. 2 kg :-), o dziwo morfologia też dobra mimo że zbyt często żelaza nie brałam, hemoglobina w granicach normy bo 12, następna wizyta za miesiąc. Powodzenia na nadchodzących wizytach

biłkabdg,natal84,filkat gratuluję udanych wizyt i podglądnięcia dzieciaczków Ja już nie mogę doczekać się czwartku bo też zobaczę moją Juleczkę

Dorotqua zobaczysz wszystko skończy się dobrze Najważniejsza jest dzidzia Do porodu już z górki także trzymaj się Powodzonka

Witam was dziewczyny
Ja w zeszłym tygodniu byłam na USG to był 30 tydzień. Marysia ma sie dobrze i rozwija się prawidłowo waży 1200g więc nie należy do dużych dzieci. Lekarz jednak powiedział że wszystko jest ok i mam sie nie martwić. Jak u Was zgaga bo ja już czasami nie wyrabiam. Najgorzej jest jak mała uciska na żołądek. Przepraszam ze tak mało piszę o sobie ale jestem na bieżąco z tego co piszecie. Wiem że to nie jest ładne z mojej strony tak Was podglądać ale brakuje mi jakoś natchnienia do pisania.
Pozdrowienia dla Was i Waszych maluszków w brzuszkach. :-)
Trzymajcie się cieplutko , dobrej nocki wam życzę.

Biłka super wieści przynosisz! Widzę, że synuś ma się dobrze, więc oby tak dalej, a Tobie niech te dolegliwości nadgarstkowe jak najmniej dają popalić. Trzyma się :happy2:

Natal dla Ciebie również gratki z tytułu udanej wizyty:tak: A tak poza tym, to co Cie tak malutko na ogólnym? Mam nadzieję, że wszystko ok i wrócisz lada moment:sorry2:

Dorotqua
przykro mi, że jednak wyszedł ten cukier za wysoki, ale wiesz co? Ja myślę, że lepiej jak o tym wiesz, bo po badaniach te kilka tygodni nawet na diecie cukrzycowej szybko Ci zlecą, a jakbyś miała nie wiedzieć, to wiesz, nie dobrze dla maluszka. Trzymaj się i nic się nie martw;-)

Madziamadzia no Twoja panna, to bije rekordy:szok::-) Kawał babeczki z niej, ale to dobrze;-) Gratuluję!

A33 witaj i gratuluje wizyty:happy2: Dobrze, że malutka rośnie zdrowo. A co do zgagi, to polecam Rennie. Ja w gorszych napadach biorę ranigast. Wszystko za przyzwoleniem lekarza. Możesz najpierw próbować migdałów, lodów waniliowych, albo mleka, ale mi to nie pomaga.

Powodzenia dla wszystkich babeczek na jutrzejszych wizytach!

reklama
Do góry