reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Hej styczniówki :tak:

A więc ja już po dzisiejszej wizycie.
Udało się mężowi załatwić wolne i był ze mną na USG ;-) także radość podwójna. Bo zawsze do późna pracuje. Tym bardziej widział go 2 raz na USG i pewnie ostatni, bo teraz to dopiero po porodzie :-D
Co do mojego maluszka, bąbelek ruchliwy. Otwierał buźkę, machał rączką, że widzieliśmy jego 5 paluszków takich drobniusich ;-)
Waży 1358gram. Szyjka macicy zamknięta, nie grozi nam przedwczesny poród, termin nadal: 29stycznia2013 również z USG jak i miesiączki.
Marcelek pokazywał nam swoje wygibaski w brzusiu. Główką znowu się odwrócił i nie jest ułożony w dół :-D pani ginekolog mówiła, że wiercipiętka z niego.
Moje badana moczu w porządku. Jedyne co dolega mi tzw. CIEŚŃ NADGARSTKA. Niesforny ból, zwłaszcza w nocy. Podobno to częsta przypadłość w ciąży, u mnie ból lewego nadgarstka :-(
Nadal mam brać witaminy i aspargin.

Kolejna wizyta: 10 grudnia 2012 na godz. 10:20 USG+badanie

reklama
Witajcie
Ja tez już po wizycie. Wszystko super widziałam synka. W 3 d ma śliczna buzke , zdrowy i na bank chłopak bo siusiaka pokazał :) cieszę sie ogromnie! Kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Bilka - gratulcje z udanej wizyty!!!

Do góry