reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Dziękuję wszystkim za miłe słowa:-)

Fakt, zapomniałam, że wiele z nas może urodzić dopiero w lutym. To tak, jak często bywa, że te, które maja problemy np. z szyjką, to rodzą po terminie. Jedna wielka zagadka:confused::-)

Emilia poproś o to usg. Wiesz, nie straszę Cię, ale podobno granice bólu łatwo złamać i wtedy możesz sobie krzywdę zrobić. Jak masz poniżej 1 cm, to ok, ale jak więcej, to już nie jest dobrze. Zobacz. Ja mało się ruszam, a wciąż mi się rozchodzi i to w jakim tempie. Myślę, że skoro pracujesz i często jesteś sama z synkiem, to powinni u Ciebie to sprawdzić. Trzymaj się!

Powodzenia dla wszystkich jutro wizytujących!

Martinek super że wyniki ok, no i duża już dziewuszka w twoim brzuszku:happy2:
Magda aa no tak rzeczywiście:)) Kurcze a mi nigdy nie mówią ile dzidziuś waży, chyba na tym kolejnym usg się podpytam tak z ciekawości czystej:) Marcelek ładnie ci rośnie:) no i z tym rozejściem to niewesoło, leż jak najwięcej (wiem wiem łatwo mówić przy dwójce rozbójniczek;-))

Ada mi też nie mówią,ale dziś zapytałam.Oczywiście się broniła, ze to nie pewne itd, ale pokazała mi na końcu taką tabelkę i tam było wyraźnie napisane. Zapytaj i tyle. Nie może Ci nie powiedzieć;-)
Dzięki za wsparcie! Oby mi się tylko z tego odpoczywania odleżyny nie porobiły:-D

Magda z uk gratuluje udanej wizyty :) Super ze synus rozwija sie jak nalezy :) Dbaj o siebie i wypoczywaj :)
U mnie termin 1 stycznia potem cos o 3 mowila polozna wiec jesli z cukrzyca beda chcieli rozwiazac wczesniej to zapewne bede grudniowa (nie ukrywam,ze wolalabym donosic chociaz do polnocy 31grudnia aby 1 stycznia sie urodzil chocby minute po polnocy :)ale jak mus wczesniej bedzie to trudno wazne aby dziecko zdrowe bylo :)

reklama
Magda uk - leż...teraz masz ostatnią na to szanse:) wypoczywaj na zapas...
Ada1989 - ja sie pytam o wagę bo też pewnie lekarka by nie powiedziala, bo dla nich najwazniejsze sa wymiary, dlugosci srednica glowki itd...a wiadomo ze nam to nic nie mowi wiec wolimy wage dzidziolka:)
Biłka - no kto wie może 18.12...rozumiem ze polecasz ten dzien jako szczesliwy?:)

Do góry