reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Indziorka cudnie czytać, że tak wszystko w porządku, po Twoim poście "czuć", że jesteś przeszczęśliwa i naładowana pozytywnie:) super:)

Caroline najważniejsze, że wszystko w porządku:) mój łobuziaczek też kopie jak nie wiem, ale po 22:D:D

reklama
Indziorka wspaniale wiesci! Gratuluje dziewczynki!!! My jeszcze nie mamy imienia i nie wiem jak do brzucha mowic, narazie tak testujemy - dzis mowilam Zuzia.

26.09
magda z uk godz. 9:15
caroline godz. 15:45
27.09
ada1989 godz. 10:30
martex2009 godz. 10:30
marzenixx godz. 14:00
columbina godz. 18:00
28.09
milusia godz. 15:30
01.10
szylwias godz. 17:00
02.10
Baska201 godz. 12:00
Dorotqua godz. 15:00 (połówkowe USG)
02.10
Magda_z_uk godz. 8.45 USG
03.10
caroline godz. 7:30
04.10
agaagaaga14
afja-anetka godz.16:00
elisse
godz 8:30
09.10
Alicja32 godz.9.30
arbuz
godz.16.00
13.10
Magda_z_ukgodz. 10.30 USG 4D
15.10
Czarni godz. 11:00
18.10
Dorotqua godz. 15:00
23.10
EmiliaM godz. 13:00
24.10
Magda_z_uk godz. 9.40 USG + wizyta

Flamandka odpoczywaj na zwolnieniu i dobrze, że maluszek zdrowo rośnie!:happy:

Aninek raz jeszcze gratuluję Ci dziewczynki! Śliczne zdjęcie:tak:

Ada czyli będziesz rozpieszczana przez samych mężczyzn:-) Super, że maluszek zdrowy. Moja Nelcia jak poszła z nami na połówkowe i później babci opowiadała, to powiedziała, że fajnie było, ale braciszek taki trochę pomazany:-D Konradek na pewno będzie dumnym starszym bratem;-)

Natal
bardzo dobrze, że wszystko dobrze! Słońce, czas tak szybko biegnie, że nim się obejrzysz, jak zobaczysz swoje maleństwo:tak:

Indziorka raz jeszcze gratuluję babeczki!

Oczywiście powodzenia dla wszystkich wizytujących jutro!

Indziorka gratuluję córeczki :). Mi też się zawsze Julia podobała i to był drugi typ na dziewczynkę ;).
Caroline super, że wszystko dobrze :).

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :).

A ja po wizycie u lekarza wczoraj wieczorem, zbadal mnie recznie szyjka dluga i zamknieta, dal skierowanie na wykonanie morfologii, moczu, toksoplazmozy i krzywej cukrowej, kolejna wizyta z wynikami za miesiac ;) wszystko ok :)

reklama
Do góry