reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Zuza gratuluję Ci dziewczynki! Niech zdrowo rośnie:happy:

Patinka
dobrze, że wszystko dobrze. Niech maluszek rośnie w siłę!

Gosia
gratuluję synka! Zdrówka dla Was.

Filkat gratuluje chłopczyka! I tak z ciekawości, to kiedy Wam lekarz mówił, że będzie babeczka?

Powodzenia na jutrzejszych wizytach!

reklama
Wiem że nie zabłysne ale czy znajdzie sie taka dobra która wpisze mnie na listę wizyt 15 października godzina 11 będę wdzięczna bo przez telefon jest to nie możliwe...

Magda z uk na ostatniej wizycie w 19 tc mówił że dziewczynka, co prawda dodał zeby sie tak do końca jeszcze nie nastawiać na to, z reszta ja byłam nawet przekonana że to druga babeczka będzie :-) nawet imię już miałam wybrana, a dla chłopca to ja pomysłu żadnego nie mam i na obsłudze się nie znam:-), bo jak na razie to same dziewczynki po rodzinie były

Fikat niezly numer :D haha ciekawe co u mnie za tydzien w czwartek sie okaze :D bo mi intuicja podpowiadlaa ze to chlopak i tak lekarz nas zasugerowal na b. wczesnym etapie, na 4d pow mi ze to dziewczynka, ale moze przez 2 tyg jej cos uroslo :D haha

Doczekałam sie! Dziś w końcu mam wizytę. Tym razem nie przez brak miejsc czy długie oczekiwanie ale moje odwlekanie wykonania badań. Okropnie sie boje pobierania krwi i trzęsie sie jak galareta. Ale badania już mam a dziś o 17:15 mam nadzieje ze dowiedzieć kto mieszka w moim brzuszku :p już sie nie mogę doczekać. Wstałam wcześnie rano co do mńie niepodobne i krzątam sie po mieszkaniu nie mogąc sobie znaleźć miejsca a tu jeszcze tyle czasu. Trzymajcie kciuki aby maluszka pokazał co ma miedzy nozkami :)

Gratuluję udanych wizyt i super że u dzieciaczków wszystko ok
filkat
ale niezle Ja to bym się chyba załamała bo tyle ubranek mam już kupionych dla córci He he ale najważniejsze że z dzidzią wszystko ok

U mnie wczoraj było usg połówkowe Wszystkie parametry są w porządku No i teraz nie 99% a 100% że córeczka :-):-):-)
Powodzonka na dzisiejszych wizytach

reklama
Do góry