reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Mysiak, niee leków nie dali lekarka po badaniu mówiła że wszystko jest ok. I że nie mam co się martwić;-).

Cieszę się Dorotqua , że wszystko jest ok. Lekarkę zmieniłabym i tak na Twoim miejscu. Nie wyobrażam sobie żeby w takim niepokoju zostawiać pacjentkę po wizycie. Trzymaj sie.

Dorotqua- rewelacja ze wszystko jest w porzadku, ale dobrze ze sie upewnilas ...bo to byl nie potrzebny stres...zgadzam sie z MatkaEwa , lekarz powinien tlumaczyc i byc dla ciebie oparciem...juz tej pani doktor podziekuj:)

Cześć:) Ja byłam u lekarza ostatnio w 5 tyg i 5 dniu. Beta hcg5606 ..Zrobił mi usg na którym było widać pęcherzyk ciążowy wielkości 8 mm z ciałkiem żółtym - nie było jednak widać serduszka! Następne usg mam zrobić w przyszły piątek- troszkę się denerwuję i martwię czy wszystko jest ok bo wydawało mi się że serduszko już powinno być... Co myślicie? To moja pierwsza ciąża...Miałam trochę problemów żeby udało się zajść i się martwię...

hanus nie martw sie, serduszko zazwyczaj widac dopiero około 7 tc a ty była około 6 wiec to normalne ze serduszka nie było, napewno na kolejnej wizycie bedzie juz piekne serduszko:tak:

dorotqa lez i odpoczywaj, dobrze ze wszystko ok:tak:

Dzięki za słowa otuchy!!! :) To dużo dla mnie znaczy... bo naczytałam się już o tylu nieszczęściach w internecie... i bardzo się boję zamiast cieszyć i relaksować:)

Dorotqua, ja w pierwszej ciąży jak miałam robiona cytologię, to też mnie tak lekarz (facet) "fajnie" zbadał :baffled::eek:, że też miałam lekkie plamienie, ale bardzo leciutkie i nic mnie w domu nie bolało (tylko podczas badania), nie szłam do lekarza, bo miałam tak tylko przy 1 wizycie w WC a potem już nie, więc zostawiłam to, choć pewnie teraz bym poszła... lekarza zmieniłam oczywiście...

przepraszam, że tak się wtrąciłam...:sorry:

trzymam kciuki, byście spokojnie przeżyły ciąże i doczekały się szczęśliwych finałów...:-):tak:

Hanus spokojnie, to jeszcze nie był czas na serduszko, dopiero po ukończonym 6tym tygodniu można się doszukiwać...bez nerwów...

Dorotqua gratuluje bijącego serdusia..

reklama
Bardzo dziękuję za szybkie odpowiedzi! Bo naczytałam się na początku na innych forach jakiś głupot i wszystko odnoszę do siebie... Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź :)

Do góry