reklama
No więc jak pisałam wcześniej u nas po połówkowym wieści dobre i złe... Moja córcia, tak będziemy mieć córeczkę rozwija się prawidłowo, wszystkie parametry jak najbardziej w normie....tylko znalazł w jej główce jakąś torbiel...a dokładnie torbiel splotu naczyniówkowego:-( Lekarz twierdzi, że w większości przypadków to się wchłania samoistnie i nic się nie dzieje, mamy przyjechać na kontrol za 6-8 tygodni sprawdzić. Ogólnie uspokoił mnie trochę, że dziecko się rozwija jak należy i nie ma innych powodów do niepokoju i wiem że nie mogę się martwić na zapas, dla dobra mojej dziewczynki...ale czuję się trochę jakbym obuchem w łeb dostała. Jak zobaczyłam że mierzy coś w jej główce, jakąś plamę....prawie umarłam ze strachu:-( No nic muszę się ogarnąć i wierzyć że będzie dobrze! Zobaczymy czy mój lekarz jutro coś znajdzie, oczywiście nic mu wcześniej nie powiem.
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
gratuluje dziewczyny udanych wizyt )
m@linka bedzie dobrze, nie martw sie!
m@linka bedzie dobrze, nie martw sie!
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
5 Wrzesień
Magda_z_uk godz. 9.00
Dotka godz. 16:00 - połówkowe 4d
Caroline godz. 9:15 usg połówkowe
6 Wrzesień
M@linkagodz. 9.40
11 wrzesień
Alicja 32 godz.9.30 USG
baska201 godz.12
arbuz godz.17.30 wizyta i USG połówkowe
12 wrzesień
Pattinka godz 11:00
13 wrzesień
deszczyk godz 8:00
agaagaaga14 godz.16 wizyta +usg połówkowe
19 wrzesień
lanjaa godz. 8:45
24 Wrzesień
aninek godz. 13:30 USG
Columbina godz. 18:20 USG genetyczne
25 Wrzesień
ada1989godz. 8.30 dokończenie połówkowego
27 wrzesień
ada1989 godz. 10.30
1 październik
szylwias godz. 17:00
2 paździenik
Kropka87 godz. 19:45
28 Listopad
ada1989godz. 9.10 sprawdzenie łożyska
3 Grudzień
aninekgodz. 12:30 USG
Magda_z_uk godz. 9.00
Dotka godz. 16:00 - połówkowe 4d
Caroline godz. 9:15 usg połówkowe
6 Wrzesień
M@linkagodz. 9.40
11 wrzesień
Alicja 32 godz.9.30 USG
baska201 godz.12
arbuz godz.17.30 wizyta i USG połówkowe
12 wrzesień
Pattinka godz 11:00
13 wrzesień
deszczyk godz 8:00
agaagaaga14 godz.16 wizyta +usg połówkowe
19 wrzesień
lanjaa godz. 8:45
24 Wrzesień
aninek godz. 13:30 USG
Columbina godz. 18:20 USG genetyczne
25 Wrzesień
ada1989godz. 8.30 dokończenie połówkowego
27 wrzesień
ada1989 godz. 10.30
1 październik
szylwias godz. 17:00
2 paździenik
Kropka87 godz. 19:45
28 Listopad
ada1989godz. 9.10 sprawdzenie łożyska
3 Grudzień
aninekgodz. 12:30 USG
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Dziewuszeczki gratuluję Wam wizytek, cudnie czytać, że wszystko w porządeczku....
Malinka wiem o czym piszesz, gratuluję córuni...jak u mojego okruszka wykryto tą torbiel to też zamarłam na sekundę....Kurcze miejmy nadzieję, że tak jest jak lekarze mówią to się wchlania i tego się trzymamy.....
Malinka wiem o czym piszesz, gratuluję córuni...jak u mojego okruszka wykryto tą torbiel to też zamarłam na sekundę....Kurcze miejmy nadzieję, że tak jest jak lekarze mówią to się wchlania i tego się trzymamy.....
M@alinka gratuluje coreczki! I trzymam kciuki, zeby ta torbielka sie wchlonela. Nie martw sie kochana, na pewno bedzie dobrze. Mysle, ze ok skoro lekarz Cie uspokajal, oni chyba wiedza co jest co, a dla nas taka informacja, ze torbiel to juz sobie wyobrazamy jakies strasznosci. Bedzie dobrze. Ciesz sie coreczka!
Ja mialam wczoraj to samo! Pisalam na watku ogolnym. W koncu sie udalo uslyszec serduszko i tez mi kamien spadl z serca.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Rano położna podłączyła mi ktg i nie mogła znaleźć tętna dziecka ale stwierdziła ze chyba jest ok skoro słychać jak dochodzi krew z łożyska bo słychac było sam szum. W wyniku czego zaczełam sie martwić po czym w końcu okazało się że dzidzia dała znać o sobie po 2 godzinach i łatnie się rusza od tego momentu uffff. ulżyło mi.
Ja mialam wczoraj to samo! Pisalam na watku ogolnym. W koncu sie udalo uslyszec serduszko i tez mi kamien spadl z serca.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Dziewuszeczki gratuluję Wam wizytek, cudnie czytać, że wszystko w porządeczku....
Mam nadzieję, że tak jest i niedługo odetchniemy z ulgą
reklama
Czarni
matka wariatka :D
czesc dziewczyny moja nie obecnosc jest spowodowana tym zźe siadł mi internet :/ wiec pisze teraz od kolezanki z kompa.
po badaniu połówkowym ok nasza dziewczynka rosnie jak na drozdżach waży 490gram wszystko wszystko dobrze w przeciwienstwie do mnie bo mam cukrzyce ciązową.... jest masakra co dzien jestem u jakiegos lekarza nusze sie kuc na sprawdzenie i wprowadzamy diete bo mam cały czas wysoki vcukier....
jestem załąmana i trochę nie daje sobie z tym rady ale walcze do przodu jakos to bedzie. pozdrawiam was jak bede miec neta i siłe jak to wszystko sie ustabilizuje to wróce do was buziaki
po badaniu połówkowym ok nasza dziewczynka rosnie jak na drozdżach waży 490gram wszystko wszystko dobrze w przeciwienstwie do mnie bo mam cukrzyce ciązową.... jest masakra co dzien jestem u jakiegos lekarza nusze sie kuc na sprawdzenie i wprowadzamy diete bo mam cały czas wysoki vcukier....
jestem załąmana i trochę nie daje sobie z tym rady ale walcze do przodu jakos to bedzie. pozdrawiam was jak bede miec neta i siłe jak to wszystko sie ustabilizuje to wróce do was buziaki