reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

hej:)

my juz też po wizycie, no i będzie chłopczyk:))) super, cieszymy sie choc M troche zawiedziony bo na dziewuszke liczył:) ale ogólnie wszystko w porządku tyle tylko że dzidziuś się źle ułożył i pani wyznaczyła nam kolejne usg za 3 tygodnie, nie było widac dobrze kręgosłupa:-p ale siurka to ja w ogóle nie widziałam, pani spytała czy chcemy wiedzieć i mówi że chłopak:)) więc tak na słowo wierzymy hihi:) ale za 3 tyg znów się spytam a tak w ogóle to jest tylko jeden problem- nisko położone łożysko:sorry: więc w 32 tygodniu znów usg by sprawdzić czy się podciągneło do góry, jeżeli nie no to czeka mnie cc ale juz teraz babeczka mi sie pytała czy sie zdecydowaliśmy, no ja jeszcze nie wiem, zobaczymy jak na usg wyjdzie. I to w sumie tyle:)

Mamaaga dzieki za pamięć:)

reklama
Hej dziewczyny!!!!
Dzisiaj byłam na usg połówkowym i okazało się że mam to co najbadziej chciałam bo u mnie w brzuszku zagościła dziewczynka!!!!:tak:Strasznie sie cieszę !!! Dzidzia jest zdrowa i waży 396g . Mam troszkę nie wyraźne zdjecie twarzyczki ale widać ze będzie śliczna dziewusia bo ma twarzyczke jak małe serduszko. Z tego szczęścia aż obdzwoniłam pół pół rodziny.:-DŻartuję ale na pewno przyszły dziadek i siostry zostały nie zwłocznie poinformowane. Trzymam kciuki za te dziewczyny które jeszcze nie wiedza co będa miały. Życze wam dziewczyny abyście też były takie dumne i zakochane w swoim dzieciątku jak ja po tym usg. Powodzenia na badaniach:-)

kropka dzieki za otuche ale ja wiem jak to sie skonczy, pamietam w poprzedniej ciazy mialam dokladnie taka sama wage na tym etapie, se myslalam ee juz ponad polowa a ja tylko 6 kg mam na plusie, to do konca pewnie max z 10 jeszcze przytyje a to tak nie dziala, pod koniec tyje sie szybciej i najwiecej i skonczylam z waga około 22 :baffled: teraz tak nie chce, od jutra normalnie ide na diete, oczywiscie zdrową ciążową..... ale serio, zero słodyczy i sam ryż z marchewką:-D

dziewczyny super wiesci, gratuluje poznanych płci !!!!!!!

Magda z uk no własnie za każdą wizytką dostaję zdjęcie, które noszę w torebce i cieszę się strasznie jak na nie spoglądam:)

baska śliczny profil.......

Mila83 no to gratulacje, będziesz szalała na zakupach:)

Pattinka dzięki kochana:) Wrzuć zdjątko...

Marzenixx no to piękna waga maluszka, kochana to jest tak, że w jednym miesiącu można sporo przytyć....., a w innym prawie wcale nie przytyć...

Kropka87 i ja wystartowalam 2kg w ciągu miesiąca, także dziewczynki spokojnie wdech i wydech...

Szylwias najważniejsze kochana, że z synulkiem wszystko w porządeczku, a mówił coś o wadze maluszka?

Mamaga zatem powodzonka na wizycie....

Emilia no i Ty wreszcie będziesz miała wizytkę, powodzenia:)

Ada najważniejsze, że zdrowiuchne, a zobaczysz będą się łobuziaki razem bawiły, będzie cudnie....chłopaki na rękach CIę będą nosić:)

A33 gratuluję psioszki:)

Ejjj Marzenka :-):-) Nie załamuj haha fuck no to pewnie i mnie to czeka ja pitole :crazy:, mój mąż mnie dzisiaj pyta ile waże ja że pewnie po jedzeni z 60, a on do mnie śmiejąc się, no to od dzisiaj już nie siadasz mi na kolana, bo to są nogi, które dają nam jeść haha, szkoda żeby się popsuły :D Dowcipiniś nooo... Ale synusia to będzie miał niezłe ziółko, póki co jeszcze jest mały i tak daje popalić, a co będzie jak jak będę w 30 tygodniu i wyżej.. mam nadzieje, że nie będę należeć do przypadku połamanych żeber przez dziecko...

o kurde 22 kg ta perspektywa mnie przeraża..

Padam już dziś dziewczyny, ale napiszę:-)

Mila gratuluję dziewczynki! Niech malutka rośnie zdrowo:tak:

Ada jeszcze raz gratuluję synka! Będzie dobrze. Cc nie takie straszne, jak je malują...sama wiesz;-):-)

A33
gratuluję dziewczynki! Zwłaszcza jeśli sobie ją wymarzyłaś:-)

Szylvias dobrze, że jest wszystko dobrze. Miło się czyta takie wieści;-)

Czaaaaaaarrrrrnnnniiiii
.....jak tam u Ciebie sytuacja na froncie?:-p

Marzenixx ryż i marchewka to niezbyt dobry pomysł. Nie sądzę, aby synuś był z tego zadowolony. Znajdź inny sposób;-):-)

MAMAAGA i EmiliaM
trzymam za Was kciuki! Dajcie znać jutro koniecznie po wizytach:happy:

reklama
Mila gratuluje dziewczynki:-)

Ada
a Tobie synka drugiego :-) pewnie straszy się cieszy co??

A22
i Tobie gratuluje upragnionej córci:-)

Marzena i Kropka nie tylko Wy macie taki problem - ja tez:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a tak liczyłam, że teraz będzie inaczej.. Biorąc pod uwage fakt, że na początku nic nie tyłam.. Teraz mam 5,5 kg na plusie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A jem mało.. Przed ciążą jadłam więcej.. Więc ja juz nie wiem z czego to.. W poprzedniej ciązy też tak było - tylko wtedy to ja jadłam za dwóch i skonczyłam z waga 25 kg na plusie:wściekła/y: A teraz miałam zamiar nie przytyc wiecej niz 10 kg i co i psinco.. Kurde jem zdrowo, mało słodyczy, duzo owoców a kg leca sobie:eek:

Do góry