reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
hej
ja juz po...
Synus pieknie rośnie, wazy juz 450 gram, zdrowiutki, wszystko w normie, szyjka długa, zamknięta, wyniki wszystkie super :tak: oprocz wagi....... przytylam 4 kg w ciagu miesiaca, masakra jakas, wielorybem zostane na sam koniec :(:)-(

Wam rowniez gratuluje udanych wizyt ;)

Marzenka nic się nie przejmuj, ja na początku ciąży ważyłam jakoś 53, w zeszły poniedziałek na czczo 58,6, dzisiaj zapomniałam rano się zważyć, ale jutro to zrobie, średnio co tydzień pół kili mi idzie w góre, a podobnie jak Ty tylko, że w lipcu przytyłam 3 kg :/ ja już nie wiem, co mam robić żeby nie tyć.. dupa wielka jak stodoła i te uda mi się rozrosły... ech... a tak marzyłam żebvy tylko w brzuch poszło :(

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt, wagą się nie przejmujcie, ja przytyłam juz 6 kg prawie, w tym miesiącu to na szczęście tylko 1,5 kg i mam nadzieję żę w sumie do końca to max 12 kg bedzie na plusie ;-) w poprzedniej ogólnie przybyło mi 18 kg z czego połowa mi została po porodzie

Po wizycie wszystko dobrze synek leży i w nosie ma wszystko jak to lekarz powiedział jest pośladkami w dół jak króliczek mały hehe ale serduszko bije główka ok, tyle ze chyba spał akurat bo się nic nie ruszał :confused2::confused2:mam skierowanie na badania a co do wagi to też w tym miesiącu 3 kg plus :szok: ale co zrobić ? ja od początku już 10 kg przybrałam :baffled::baffled: a jadam normalnie i nie jem praktycznie słodyczy więc o co chodzi ? tylko tyle że w brzuch mi idzie bo tak jak lekarz mówi to wszystko ok no i soki ograniczę jeszcze choć też dużo nie pije widocznie tak musi być trudno ważne aby mały był zdrowy a ja się będę odchudzać jak wyskoczy takie życie :-p
Super zdjęcia dzieciaczków ja z dzisiaj nie dodaje bo mam tylko zdjęcie główki więc nie ma sensu
Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt i powodzenia na jutrzejszych ;-)

Jak ja tu dawno nie zaglądałam a tu takie ruchy. Coraz więcej szczęściar co wiedzą co w brzuszkach noszą. Wszystkim bardzo serdecznie gratuluję. Ja jadę jutro i okaże się może juz na 100% czy u mnie czai się dziewczynka.:-)

reklama
Do góry