reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
hej
ja juz po...
Synus pieknie rośnie, wazy juz 450 gram, zdrowiutki, wszystko w normie, szyjka długa, zamknięta, wyniki wszystkie super :tak: oprocz wagi....... przytylam 4 kg w ciagu miesiaca, masakra jakas, wielorybem zostane na sam koniec :(:)-(

Wam rowniez gratuluje udanych wizyt ;)

Marzenka nic się nie przejmuj, ja na początku ciąży ważyłam jakoś 53, w zeszły poniedziałek na czczo 58,6, dzisiaj zapomniałam rano się zważyć, ale jutro to zrobie, średnio co tydzień pół kili mi idzie w góre, a podobnie jak Ty tylko, że w lipcu przytyłam 3 kg :/ ja już nie wiem, co mam robić żeby nie tyć.. dupa wielka jak stodoła i te uda mi się rozrosły... ech... a tak marzyłam żebvy tylko w brzuch poszło :(

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt, wagą się nie przejmujcie, ja przytyłam juz 6 kg prawie, w tym miesiącu to na szczęście tylko 1,5 kg i mam nadzieję żę w sumie do końca to max 12 kg bedzie na plusie ;-) w poprzedniej ogólnie przybyło mi 18 kg z czego połowa mi została po porodzie

Po wizycie wszystko dobrze synek leży i w nosie ma wszystko jak to lekarz powiedział jest pośladkami w dół jak króliczek mały hehe ale serduszko bije główka ok, tyle ze chyba spał akurat bo się nic nie ruszał :confused2::confused2:mam skierowanie na badania a co do wagi to też w tym miesiącu 3 kg plus :szok: ale co zrobić ? ja od początku już 10 kg przybrałam :baffled::baffled: a jadam normalnie i nie jem praktycznie słodyczy więc o co chodzi ? tylko tyle że w brzuch mi idzie bo tak jak lekarz mówi to wszystko ok no i soki ograniczę jeszcze choć też dużo nie pije widocznie tak musi być trudno ważne aby mały był zdrowy a ja się będę odchudzać jak wyskoczy takie życie :-p
Super zdjęcia dzieciaczków ja z dzisiaj nie dodaje bo mam tylko zdjęcie główki więc nie ma sensu
Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt i powodzenia na jutrzejszych ;-)

Jak ja tu dawno nie zaglądałam a tu takie ruchy. Coraz więcej szczęściar co wiedzą co w brzuszkach noszą. Wszystkim bardzo serdecznie gratuluję. Ja jadę jutro i okaże się może juz na 100% czy u mnie czai się dziewczynka.:-)

reklama
Do góry