reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

milusia będzie dobrze skoro nie ma naczyń krwionośnych to na pewno nic groźnego :)

jeju ja tez jutro mam połówkowe i mam już stresa :-) a musze wstać o 6.40 bo na 8.10 do lekarza po zwolnienie, ech nie mieli innej godziny....

reklama
Aduś będzie dobrze:) trzymam kciukolce.......idź lepiej lulu........żeby się wyspać....

Kobietki przedsstawiam Boryska:) Zdjęcia robione komórką ze zdjęć drukowanych więc jakość gorsza, można zwrócić uwagę, że łobuziaczek ma już dużo wlosków:) A na samym dole zdjęcie mojego dwulatka w tym samym etapie, tak dla porównania:)
20120902_233741.jpg20120902_233802.jpg
Wikus.jpg

Ostatnia edycja:
Milusia super zdjęcia! Jakie to niesamowite, że możemy podglądać jak te nasze maluszki mają się w tych naszych brzuchach. Będzie dobrze. Zobaczysz;-)

Raz jeszcze życzę powodzenia dla wszystkich babeczek na jutrzejszych wizytach!

Milusia nie martw się, będzie dobrze:tak: Trzymam kciuki, przystojny chłopak;-)
Dziewczynki powodzenia dzisiaj na wizytach, ja jutro połówkowe i się zaczynam już denerwować...

Milusia ale słodziak:-) I nie martw się napewno wszystko bedzie ok:tak::-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

DSC00071nn.jpg
A to mój łobuziak.. Wybaczcie, że dopiero teraz wklejam fotke:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny, ja tylko na chwilke, bo z pracy pisze.
jestem juz po polowkowym, wszystko w normie no i bedzie dziewczynka :)
ale sie ciesze! jak mi babeczka powiedziala, ze to kobietka, to prawie sie tam poryczalam. a bylam prawie pewna, ze bedzie chlopiec.
trzymam kciuki za wszystki dzisiejsze wizyty. meldujcie sie!

milusia83 śliczne te Twoje syneczki zarówno ten w brzuszku jak i ten 2latek :) wszystko bedzie dobrze. Głowa do góry mamusiu!

Mila83
gratulację córci! niech się zdrowo rozwija!! :)

powodzenia reszcie mam na dzisiejszych i jutrzejszych wizytach..

ja może też wrzuce dzisiaj zdjęcia synka z usg połówkowego..

reklama
Mila83 gratuluje dziewczynki, moze rozpoczelas passe na dziewczynki dzisiaj? fajnie by bylo bo ja jutro o 9.20 smigam na polowkowe i mam nadzieje ze sie okaze ze i u nas dziewuszka :)

Do góry