reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Uffff wreszcie tu dotarłam. Jak już wiecie jest mój wymarzony synuś:happy2:

Ogólnie, to usg bardzo długo trwało. Babeczka wszystko dokładnie mierzyła, ale nasz mały akrobata tak fikał koziołki, że ciężko było go uchwycić. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Serduszko, kości rąk i nóżek, żołądek, nerki, główka.... Nie zapytała, czy chcemy znać płeć, więc kiedy już widziałam, że skończyła wszystko mierzyć, zapytałam.

Asekurowała się, że 100% pewności nie daje, ale byłaby bardzo rozczarowana, gdyby nie był to chłopiec. Wiecie, troszkę mnie tym zbiła z tropu, ale cóż. Przecież nie może mi powiedzieć inaczej. Siurka nam pokazała, na pipkę to nie wyglądało. Zdjęcie dała tylko jedno taki zarys z boku, a szkoda, bo raz tak fajnie złożył dwie stópki ze sobą...Jakoś tutaj w ogóle dziwnie jest z tymi zdjęciami. Za jakiś czas pójdę prywatnie na 4d, to dostanę ile będę chciała.
28at0lu.jpg

Dziekuję Wam za wsparcie kciukowe i życze powodzenia na jutrzejszych wizytach. Oczywiście trzymam kciuki!

Caroline
oczywiście gratuluje udanej wizytki i zdrowej babeczki:-)

reklama
magda z uk ale super że wszystko ok :) najważniejsze że mały zdrowiutki a to że chłopczyk to już taka "wisienka na torcie" :-) no to czas ruszać z niebieskim bo pewnie po córach masz same różowe :-D zdjęcie małego oczywiście boskie :-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach ! 3mamy kciuki :)

Dziewczyny ja dzisiaj idę na usg połówkowe, na 18:15. Już się stresuję, czy wszystko będzie dobrze i nie mogę doczekać, żeby zobaczyć tę małą wiercipiętę:) Dowiemy się też czegoś więcej odnośnie płci:)

Hej, ja też dziś idę na wizytę połówkową do mojego lekarza, który taki termin wyznaczył twierdząc, że będę w 20-21 tc. Nie wiem jak on to liczy:confused: ( wcześniej już wspominałam, że z datą porodu lekarz coś pokręcił, ale trzymam się jej, tak samo jak i lekarz prowadzący ). W każdym razie półtora tyg. temu przeszłam się do innego lekarza na połówkowe, prywatnie( jestem bardzo zadowolona z tego badania, z paramterów wyliczono, że jestem w 21tc 4d a 22tc5d ). Postanowiłam nic nie mówić lekarzowi prowadzącemu i zobaczyć jak on przeprowadzi badanie i czy siusiak się potwierdzi :-).

reklama
Do góry