reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Cześć dziewczyny

Wszystkim gratuluję udanych wizyt! My w zeszłą środę byliśmy na wizycie i mieliśmy USG połówkowe!
Wszystko z maleństwem ok - będziemy mieli drugiego synka :) Pomiary ma na 21 tydzień, waży 445 g, serduszko bije 160/min, i najważniejsze że łożysko jest wysoko i nie ma zagrożenia przodującym! Nie będę wklejać zdjęcia bo mam tylko obraz jego... siusiaka :) Następną wizytę mam 19 września.
Pozdrawiam i życzę kolejnych udanych wizyt

reklama
elisse mimo wszystko wizyta ok. Najważniejsze, że dzidziuś zdrowy. Oby tak dalej!

Abby
gratuluję synka!

Faktycznie, że chłopcy królują na styczniówkach....Może i ja się załapię?:confused::-)

Jeśli ktokolwiek ma wizytę jutro ( bo na liście nie widzę), to życzę oczywiście powodzenia!

Powodzenia na wizytach:) Ja wam trochę zazdroszcze tych siusiaków i pewnosci...bo u mnie raczej dziewczynka ale nie na 100% bo z dziewczynkami nigdy nic niewiadomo...i sie nagle pojawi cos dyndajacego miedzy nogami w ostatniej chwili:) no i nie moge ciuszków kupować...a juz mnie nosi:)

Gieniek no to superancko:)

Elisse no to dobrze, że z dzidziolkiem wsio w porządku, wiesz czasem jest tak, że pacjentka za pacjentką i też muszą troszkę odsapnąć, ale faja to faktycznie bleeeeee

Abby gratuluję drugiego siusiaczka:) będą się chłopaki bawiły razem:)

Ja to Wam wszystkim zazdroszcze wizytek i gratuluje, i chyba zostane weteranka w czekaniu na moja wizyte, bo jest dopiero 24 wrzesnia :dry: Juz mialam plan zeby isc tam i cos nasciemniac, np. ze dziecko juz duzo kopalo a teraz nic, ale juz chyba wytrzymam... Mam tylko nadzieje ze juz mi powiedza na 100% plec.
POWODZENIA na kolejnych wizytach!!!

29 sierpień
Gieniek
godz. 9.20USG połówkowe
Magda_z_uk
godz. 9.40 USG połówkowe
Caroline godz. 13.20 USG

30 sierpień
Columbinagodz. 18:00

31 Sierpień

madziamadzia godz. 15:15 połówkowe
martex2009
godz. 09.20 ​usg
milusia godz. 15:30 ​usg połówkowe

3 wrzesień
Mila83 godz. 8:30 usg połówkowe

Czarni godz. 10 40 usg połówkowe
ada1989
godz. 13.30 połówkowe
Marzenixx godz. 16:00 połówkowe
szylwiasgodz. 17:00
madziamadzia godz.19:10

4 Wrzesien
EmiliaM godz 9.20 USG polowkowe
Kropka87 g. 19.30 usg połówkowe
M@linka
godz. 15.20 usg połówkowe

5 Wrzesień

Magda_z_uk godz. 9.00
Dotka godz. 16:00 - połówkowe 4d
Caroline godz. 9:15 usg połówkowe

6 Wrzesień
M@linkagodz. 9.40

11 wrzesień
Alicja 32
godz.9.30 USG
baska201 godz.12
arbuz godz.17.30 wizyta i USG połówkowe

13 wrzesień
deszczyk godz 8:00
agaagaaga14 godz.16 wizyta +usg połówkowe

19 wrzesień
lanjaa
godz. 8:45

24 Wrzesień
aninek godz. 13:30 USG
Columbina godz. 18:20 USG genetyczne

27 wrzesień
ada1989godz 10.30

3 Grudzień
aninek godz. 12:30 USG

5 Grudzień
ada1989 godz. 11.00 rozmowa o wyborze cc czy sn

:-D:-D:-DA ja mam dzisiaj strasznie dobry humor.. dowiedziałam się właśnie przez tel że wyniki genetyczne są prawidłowe.. tzn miałam robione w kierunku różnych zespołów.. test pappa wyszedł tragicznie i miałam amniopunkcję.. jestem taka szczęśliwa. No i Pani Doktor potwierdziła płeć dzidziusia z chromosomów czyli na 100% dziewczynka :D Nie ma nic piękniejszego niż wiadomość że wykluczyli wady genetyczne!!! huuuuurrrraaaa! powodzenia na wizytach jeśli któraś dzisiaj ma a się nie przyznała :-)

Caroline GRATULUJĘ Ci ogromnie. Tak strasznie się bałaś. Super! Na pewno wiele Cię to nerwów kosztowało, więc teraz już zapomnij o tym i ciesz się swoim maleńkim wielkim szczęściem:-)

CAroline to cudowna wiadomość, naprawdę, teraz to tylko się radować i odbić sobie to wszystko na zakupach slicznych, różowych i kolorowych sukienuś:)

reklama
Do góry