domiska1
Fanka BB :)
grrrr napisałam Wam takiego długiego posta z komórki, straciłam zasięg jak chciałam wysłać i d... blada. ech ten internet. No wiec w skrócie Byliśmy wczoraj na USG i nasz mały lokator okazał się SYNKIEM ))) Skubaniec by uparty i nie chciał w ogóle pozować, ustawi się dupką i pleckami i po zawodach na szczęście wszystko ok, wszystkie wyniki i pomiary bardzo dobre. Jest troszkę większy, ale my jesteśmy wysocy więc lekarka stwierdziła ze malutki nie będzie
Brudzenie ustało, ale dokadnie mnie zbadaa na wszelki wypadek, szyjka duga, wszysto pozamykane, lożysko na swoim miejscu. Na wszelki wypadek mam przez kilka dni brać nospę.
Mąż oszalał, że szczęścia, nie mógł pol nocy spać, aż mu się łezki w oku zaświeciły. Rozmawia z synkiem jak będą spędzać najbliższe lata )) moje dwa świrki ))))) Wzruszeni byliśmy okrutnie . Cieszę się ze Wasze wizyty też udane. Oby tak dalej!!!
Brudzenie ustało, ale dokadnie mnie zbadaa na wszelki wypadek, szyjka duga, wszysto pozamykane, lożysko na swoim miejscu. Na wszelki wypadek mam przez kilka dni brać nospę.
Mąż oszalał, że szczęścia, nie mógł pol nocy spać, aż mu się łezki w oku zaświeciły. Rozmawia z synkiem jak będą spędzać najbliższe lata )) moje dwa świrki ))))) Wzruszeni byliśmy okrutnie . Cieszę się ze Wasze wizyty też udane. Oby tak dalej!!!