reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Gizmowa gratuluję synka!!! Kolejny bezwstydnik;-):-D Ale cóż. Chłop jak się patrzy:happy:
Tak sobie patrzę na Twój suwaczek i myślę, że między Twoimi synkami będzie super różnica wieku. Między moimi dziewczynkami jest 17 miesięcy. Jeszcze kiedyś, to tak sobie myślałam, że a mógł być synek drugi...Teraz jednak jak na nie patrzę, to cieszę się, że mają siebie i są tak blisko wiekiem. Wszędzie razem. Ciągle sobie pomagają. Starsza uczy młodszą wszystkiego...cudowne. Sama zobaczysz;-)

Co do picia i sikania, to mój mąż się śmieje, że ja to jak pies, muszę obsikać wszystkie okoliczne kible poza domem:-D

Co do wyprysków i trądziku na skórze, to Wam nie pomogę. Zmagałam się z tym w dwóch poprzednich ciążach i nic nie pomagało. Na pocieszenie dodam jednak, że zaraz po porodzie ustąpiło:sorry2:

Powodzenia dla wszystkich na jutrzejszych wizytach!

Witam po powrocie od ginki. Maluszek ok, ma 14 cm, waży 230 g więc nieco większy niż na 17 tydzień. Co do płci to delikatnie sugerowała ze chłopiec ale nie jest pewna więc nie nastawiam się na razie:tak:

22 sierpień
szylwias godz. 8:00 USG genetyczne

lanjaa godz. 9:00
mikaaa godz. 15:00 USG połówkowe

23 sierpień
baska201
godz. 12 usg+wizyta
agaagaaga14
godz.16 usg+wizyta

24 Sierpień
ooollcciiaaa godz. 18.20

25 Sierpień

gieniek godz. 9.20 Echo serca płodu

27 Sierpień
elissegodz. 8.30

29 sierpień

Gieniek
godz. 9.20USG połówkowe
Magda_z_uk
godz. 9.40 USG połówkowe

30 sierpień
Columbinagodz. 18:00

31 Sierpień

madziamadzia godz. 15:15 połówkowe
martex2009 godz. 09.20 ​usg
milusia godz. 15:30 ​usg połówkowe

3 wrzesień
Czarni godz. 10 40usg połówkowe
ada1989 godz. 11.30 połówkowe
Marzenixx godz. 16:00 połówkowe
szylwiasgodz. 17:00
madziamadzia godz.19:10

4 Wrzesien
EmiliaM godz 9.20 USG polowkowe
Kropka87 g. 19.30 usg połówkowe
M@linkagodz. 15.20 usg połówkowe

5 Wrzesień
Magda_z_uk godz. 9.00

6 Wrzesień
M@linkagodz. 9.40

11 wrzesień
Alicja 32 godz.9.30 USG

13 wrzesień
deszczyk godz 8:00

19 wrzesień
lanjaa godz. 8:45

24 Wrzesień

aninek godz. 13:30 USG
Columbina godz. 18:20 USG genetyczne

3 Grudzień
aninek godz. 12:30 USG

Ostatnia edycja:
Magda, własnie dlatego tak się cieszę z synka! Dzięki temu co napisałaś to już w ogóle nie mogę się doczekać! Różnica będzie podobna bo u nas 14-15 miesięcy ;-)
Lanja, cieszę się, że z maluszkiem wszystko dobrze. ;-)

reklama
Do góry