reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Marta super się czyta o Waszym synusiu. Gratuluję udanej wizyty i życzę jak najwięcej dobrych wieści:happy2:

szylwias
zdjęcie pierwsza klasa! Fantastyczne ujęcie:baffled:

Lekarz potwierdził że bedzie chłopiec , urusł ale nie chcial sie ruszac gin go troszke poruszal , mały dotykał raczkami głowke odwrócił sie tyłem he he,
Poza tym wszystko dobrze przeziernosc karkową robił na poczatku ciaży .
Zrobil cytologie bo mam upaławy.
zapytałam czy dalej mam pracowac powiedział że do 9 mies że co jak ja to mam rozumiec zgupiał czy co.
Powiedzil ze duzo nie przytyłam ale to dobrze BB 18 SEM_2.JPG

Ostatnia edycja:
Dziewuszki piękne dzieciątka, cudnie, że wizytki udane, że płci poznane:) tyle było wizytek, że aż trudno mi się odnieść do każdej z Was:) po wyjeździe się człowiek ogarnąć nie może:)
Cudnie rosną te nasze styczniaki:)

Szylwias śliczne zdjęcie i buzi jaka wyraźna.

Marta87 najważniejsze, że wszystko w porządku. Gratuluję udanej wizyty.

Flamandka gratuluję synka. Może to lekarz, który jest za tym by kobieta w ciąży pracowała jak najdłużej?

Mnie czeka jutro wizyta i jestem ciekawa, czy poznam kto siedzi w środku.

reklama
Do góry