reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Green flower suuper że wszystko w jak najlepszym porządku :) a co do płci to z jednej strony zazdroszczę jeszcze troszkę tej niepewności ;)
Gizmowa tylko pogratulować :) no raczej lekarz się nie ma jak pomylić sądząc po zdjęciu usg :)
Mnie lekarz też uczulił na picie dużej ilości płynów.. ogólnie mam małowodzie i piję po 3,5 litra dziennie więc raczej mi odwodnienie nie grozi ale przypominał że podczas upałów to bardzo ważne i dla maluszka i dla samopoczucia mamy. A swoją drogą nie wiem czy to zbieg okoliczności ale jak zaczęłam pić takie ilości wody to minęły mdłości, zgaga, rzadziej brzuszek bolał i ogólnie miałam więcej energii :) także może to i lekarstwo na więcej ciążowych dolegliwości ;) Pozdrawiam i powodzenia na jutrzejszych wizytach :)

reklama
green flower super, że z maluchem ok, jeszcze chwila i się dowiesz co w brzuszku siedzie, a póki co róbcie z mężem zakłady :p

gizmowa, no proszę, mały tak jak i mój lubi pozować do zdjęć :p

Co do picia wody, to zgadzam sie, ja też piję dużo i lepiej sie czuje, tylko to sikanie mnie wykańcza

Gizmowa no interes jak sie patrzy hehe gratulacje drugiego syneczka

czy Was tez dopadla w czasie ciazy przyppadlosc pieczacego sromu? nie jest to zadna infekcja grzybicza na pewno, wyczytalam ze w ciazy zmienia sie ph pochwy i stad moze byc takie podraznienie, jakies sposoby na to polecacie? jakies rady?

Gratuluję poznanych płci i udanych wizyt
Gizmowa fotka z usg super
Green flower najważniejsze że wszystko w porządku A jak troszkę jeszcze poczekasz na poznanie płci to w sumie nic złego Ale najgorsza to ta nasza niecierpliwość no nie He he ja w sumie też się nie mogę doczekać kiedy się dowiem kto u mnie mieszka Mam nadzieję że w czwartek się już okaże A jak nie to trudno I tak kiedyś nadejdzie ten moment że poznam kto we mnie mieszka

Kropko ja tego nie mam ale strasznie mnie męczy trądzik :-( to jakieś głupie nigdy nie miałam z tym problem. Nawet w czasie dojrzewania a teraz w kółko coś mam czoło nie widoczne ale jak ręką przejade to same sito a za to na brodzie widoczne i co najgorsze nie chcą zejść i zostają plamy które nie schodzą :-( ma którąś tak czytałam że to wina zbyt wysokiego progesteronu... Grr

Green flower gratuluje zdrowego maluszka, no tak wyszalal sie w poczekalni to sie zmeczyl. Duzy juz chyba jak tyle wazy.
Gizmowa gratuluje chlopczyka, sliczne zdjecia!
Chyba tez musze zaczac pic wiecej wody, bo jakos slabo u mnie z tym :baffled:

reklama
Czarni ja mam identycznie, plecy wysypane, buziak tez a na brodzie to masakra, codziennie rano na brodzie aż białe końcówki się robią, troche wycisne zdezynfekuje i w dzień jakoś ujdzie, ale rano znowu to samo masakra :/

Do góry