reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Powodzenia dziewczynki na wizytach, chociaz napewno wszystko bedzie wporzadku
Kropka zgadzam sie z reszta, musisz sie zapytac bo to sprawa indywidualna, ja oprocz chlopaka, siostry i mamy nikogo innego nie chcialam widziec.
Pozdrawiam

reklama
Tak, tak dzięki pytałam już... Napisała, że jeśli mamy ochote, to dzisiaj ją już możemy odwiedzić :szok: Czuje się świetnie ponoć (miała cesarke dzisiaj o 11), nawet się nie nastawiałam na wizyte dzisiaj, zaplanowałam sobie inaczejdzień, więc dzisiaj nie pójdziemy do niej... ja osobiście uważam, że w pierwszy dzień, to generalnie głupi pomysł nawet ze względu na malucha, który jeszcze chyba dobrze nie odetchnął :/ no ja na pewno nie będę chciała nikogo w pierwszy dzień oprócz mamy i męża

21 sierpień
Domiska1
godz. 19.00 USG połówkowe
Gizmowa
godz. 15:45 połówkowe

22 sierpień
szylwias godz. 8:00 USG genetyczne
lanjaa godz. 9:00
mikaaa godz. 15:00 USG połówkowe

23 sierpień
baska201godz. 12 usg+wizyta
agaagaaga14 godz.16 usg+wizyta

24 Sierpień
ooollcciiaaa godz. 18.20

25 Sierpień

gieniek godz. 9.20 Echo serca płodu

27 Sierpień
elissegodz. 8.30

29 sierpień

Gieniek
godz. 9.20USG połówkowe
Magda_z_uk
godz. 9.40 USG połówkowe

30 sierpień
Columbinagodz. 18:00

31 Sierpień

madziamadzia godz. 15:15 połówkowe
martex2009 godz. 09.20 ​usg
milusia godz. 15:30 ​usg połówkowe

3 wrzesień
Czarni godz. 10 40usg połówkowe
ada1989 godz. 11.30 połówkowe
Marzenixx godz. 16:00 połówkowe
szylwiasgodz. 17:00
madziamadzia godz.19:10

4 Wrzesien
EmiliaM godz 9.20 USG polowkowe
Kropka87 g. 19.30 usg połówkowe
M@linkagodz. 15.20 usg połówkowe

5 Wrzesień
Magda_z_uk godz. 9.00

6 Wrzesień
M@linkagodz. 9.40

11 wrzesień
Alicja 32 godz.9.30 USG13 wrzesień
deszczyk godz 8:00

24 Wrzesień

aninek godz. 13:30 USG
Columbina godz. 18:20 USG genetyczne

3 Grudzień
aninek godz. 12:30 USG

Green flower jak tam po wczorajszej wizycie?

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych usg!!!

Powodzenia dzisiaj :) i czekamy na informacje i same dobre wieści.. ja muszę czekać niestety do 29 na wizytę a też chętnie wcześniej córę bym podglądnęła :D 3mamy kciuki !

Cześć
Mój lokator brzuszkowy jest bardzo tajemniczy:-) usiadł sobie po turecku zasnął i nic nie pokazał:-D więc czekam kolejne trzy tygodnie aby poznać płeć. Nic nie dało szturchanie pani doktor i moje próby budzenia a jeszcze w poczekalni sobie kopał w najlepsze. A poza tym to wszystko w porządku mam dużo wód płodowych, szyjka długa a maluch wszystkie ograny ma prawidłowo rozwinięte waży 270 gram ale nie wiem jaki długi bo przez to chowanie dupki nie zwróciłam na to uwagi.
A i dowiedziałam się, że bóle głowy w upal mogą być spowodowane za małą ilością wypijanych płynów więc pije teraz mega dużo

green flower gratuluję zdrowego maluszka!

Ja też coś słyszałam, że bóle głowy w czasie upału mogą być spowodowane za małą ilości płynów w organizmie. Na szczęście mi te upały tu nie grożą:-p

Już wiemy, że na pewno będzie synek. :) Zdrowy, śliczny, główką w dół. :)

Adam4.jpgAdam.jpg

Ja po porodzie miałam mnóstwo gości w szpitalu, bardzo mnie to cieszyło, że nie muzę być sama :)

reklama
Do góry