reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Powodzenia dziewczynki na wizytach, chociaz napewno wszystko bedzie wporzadku
Kropka zgadzam sie z reszta, musisz sie zapytac bo to sprawa indywidualna, ja oprocz chlopaka, siostry i mamy nikogo innego nie chcialam widziec.
Pozdrawiam

reklama
Tak, tak dzięki pytałam już... Napisała, że jeśli mamy ochote, to dzisiaj ją już możemy odwiedzić :szok: Czuje się świetnie ponoć (miała cesarke dzisiaj o 11), nawet się nie nastawiałam na wizyte dzisiaj, zaplanowałam sobie inaczejdzień, więc dzisiaj nie pójdziemy do niej... ja osobiście uważam, że w pierwszy dzień, to generalnie głupi pomysł nawet ze względu na malucha, który jeszcze chyba dobrze nie odetchnął :/ no ja na pewno nie będę chciała nikogo w pierwszy dzień oprócz mamy i męża

21 sierpień
Domiska1
godz. 19.00 USG połówkowe
Gizmowa
godz. 15:45 połówkowe

22 sierpień
szylwias godz. 8:00 USG genetyczne
lanjaa godz. 9:00
mikaaa godz. 15:00 USG połówkowe

23 sierpień
baska201godz. 12 usg+wizyta
agaagaaga14 godz.16 usg+wizyta

24 Sierpień
ooollcciiaaa godz. 18.20

25 Sierpień

gieniek godz. 9.20 Echo serca płodu

27 Sierpień
elissegodz. 8.30

29 sierpień

Gieniek
godz. 9.20USG połówkowe
Magda_z_uk
godz. 9.40 USG połówkowe

30 sierpień
Columbinagodz. 18:00

31 Sierpień

madziamadzia godz. 15:15 połówkowe
martex2009 godz. 09.20 ​usg
milusia godz. 15:30 ​usg połówkowe

3 wrzesień
Czarni godz. 10 40usg połówkowe
ada1989 godz. 11.30 połówkowe
Marzenixx godz. 16:00 połówkowe
szylwiasgodz. 17:00
madziamadzia godz.19:10

4 Wrzesien
EmiliaM godz 9.20 USG polowkowe
Kropka87 g. 19.30 usg połówkowe
M@linkagodz. 15.20 usg połówkowe

5 Wrzesień
Magda_z_uk godz. 9.00

6 Wrzesień
M@linkagodz. 9.40

11 wrzesień
Alicja 32 godz.9.30 USG13 wrzesień
deszczyk godz 8:00

24 Wrzesień

aninek godz. 13:30 USG
Columbina godz. 18:20 USG genetyczne

3 Grudzień
aninek godz. 12:30 USG

Green flower jak tam po wczorajszej wizycie?

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych usg!!!

Powodzenia dzisiaj :) i czekamy na informacje i same dobre wieści.. ja muszę czekać niestety do 29 na wizytę a też chętnie wcześniej córę bym podglądnęła :D 3mamy kciuki !

Cześć
Mój lokator brzuszkowy jest bardzo tajemniczy:-) usiadł sobie po turecku zasnął i nic nie pokazał:-D więc czekam kolejne trzy tygodnie aby poznać płeć. Nic nie dało szturchanie pani doktor i moje próby budzenia a jeszcze w poczekalni sobie kopał w najlepsze. A poza tym to wszystko w porządku mam dużo wód płodowych, szyjka długa a maluch wszystkie ograny ma prawidłowo rozwinięte waży 270 gram ale nie wiem jaki długi bo przez to chowanie dupki nie zwróciłam na to uwagi.
A i dowiedziałam się, że bóle głowy w upal mogą być spowodowane za małą ilością wypijanych płynów więc pije teraz mega dużo

green flower gratuluję zdrowego maluszka!

Ja też coś słyszałam, że bóle głowy w czasie upału mogą być spowodowane za małą ilości płynów w organizmie. Na szczęście mi te upały tu nie grożą:-p

Już wiemy, że na pewno będzie synek. :) Zdrowy, śliczny, główką w dół. :)

Adam4.jpgAdam.jpg

Ja po porodzie miałam mnóstwo gości w szpitalu, bardzo mnie to cieszyło, że nie muzę być sama :)

reklama
Do góry