reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
ja wrocilam od lekarza wszystko ok, zbadal mnie recznie pow ze nie widzi infekcji, zebym zewnetrzie tylko clotrimazolum smarowala, usg teraz nie bylo, pow ze macica juz na wysokosci pepka, ze brzuszek ladnie rosnie a szyjka dlugasna ;) detektorkiem tetna zbadal przez brzuszek i bylo slychac pikanie serduszka ;)

W końcu i ja dostałam sie na upragnioną wizytę. Wybrałam panią ginekolog troszkę starsza ale z ogromnym doświadczeniem. Jest lekarzem klinicznym przyjmuje w kilku miejscach ale w razie potrzeby praktycznie codziennie.

Ze zdrowiem dziedzinie jak i moim jest wszystko w porządku :) w końcu mogłam zobaczyć tego małego wielkiego człowieka wiezgajacego w moim brzuchu :) tak ruchy czuje już wyraźnie :) niestety płci nadal nie znam jeszcze muszę troszkę poczekać. Niedługo wybieram sie na usg 3d więc może tam sie uda.

Ze zdrowiem dziedzinie jak i moim jest wszystko w porządku :) w końcu mogłam zobaczyć tego małego wielkiego człowieka wiezgajacego w moim brzuchu :) tak ruchy czuje już wyraźnie :) niestety płci nadal nie znam jeszcze muszę troszkę poczekać. Niedługo wybieram sie na usg 3d więc może tam sie uda.

Najważniejsze, że wszystko w porządku. Oby tak dalej!:happy:

z tą płci jest u mnie tak że jestem strasznie ciekawa i niecierpliwa w ciągu 3 tyg. od jednej wizyty do kolejnej, ale jak już jestem badana to jedne o czym myśle to czy z dzidziolkiem wszystko dobrze...to jest najwazniejsze ze mamy zdrowe bobaski w brzuszkach....gratulacje:)

Gratuluję poznanych płci I super że wszystko ok ,że wizyty udane
A któraś się pytała ile kosztuje mocz i morfologia U mnie w prywatnym laboratorium ostatnio za krew i mocz zapłaciłam 14 zł Parę złotych mniej płacą kobietki w ciąży Pozdro

reklama
Martinek, Gosia gratuluję poznania płci :-)
Dotka85 to dobrze, że wszystko ok.

Coraz więcej osób wie, kto siedzi w środku :happy:

Do góry