reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki kulinarnie!

Mnaim Twoj lod:-)) ja lodzika teraz bede jadla w niedziele, bo cos mi chrypka sie pojawila:-(
A ja dzis pizze zjadlam. Pycha byla. I zaszalalam. Pizza byla z mozzarella, serem pecorino, baklazanami, pomidorkami koktajlowymi i baklazanami. Mniaaaaaaaaam:-p
Ja jutro piekę pizzę, zrobię fotkę, to tu wkleję. Mi na szczęście nic z gardłem się nie dzieje, a Ty faktycznie przystopuj, jak masz takie wrażliwe...

reklama
a ja zaraz chyba pęknę:szok: zjadłam dwa talerze tego leczo, potem pól arbuza i zagryzłam to dwoma kukurydzami... Jakiś tasiemiec mi się włączył :baffled::baffled::baffled: acha, w między czasie jeszcze pare śliwek ...:szok: mieszanka wybuchowa, albo zaraz pękne z obżarstwa, albo zalicze kibelek, bo już mnie muli, ble... :szok::szok::szok:

a ja zaraz chyba pęknę:szok: zjadłam dwa talerze tego leczo, potem pól arbuza i zagryzłam to dwoma kukurydzami... Jakiś tasiemiec mi się włączył :baffled::baffled::baffled: acha, w między czasie jeszcze pare śliwek ...:szok: mieszanka wybuchowa, albo zaraz pękne z obżarstwa, albo zalicze kibelek, bo już mnie muli, ble... :szok::szok::szok:

No ladnie, ladnie:-) A myslalam, ze to tylko ja robie takie mieszanki wybuchowe, ze az strach:szok:

ja miałam leczo z cukinii wczoraj i przedwczoraj a wczoraj jeszcze cukinia panierowana w bułce tartej wiec już patrzeć nie mogę na nią:sorry2:

oooo Gosia, a jak sie robi cukinie panierowane w bulce? musza byc pycha:-p
a normalnie ;-) jak kotlety ;-)

plasterki cukinii obtaczam w bułce tartej ,jajku z przyprawą np delikat czy tam takiej co mam pod ręką i znów w bułce tartej i to smażę na oleju aż zmiękną :tak:
tak robię też pieczarki w plasterkach albo ziemniaki pycha ale smażone na tłuszczu wiec mało zdrowe hihi ;-)

a normalnie ;-) jak kotlety ;-)

plasterki cukinii obtaczam w bułce tartej ,jajku z przyprawą np delikat czy tam takiej co mam pod ręką i znów w bułce tartej i to smażę na oleju aż zmiękną :tak:
tak robię też pieczarki w plasterkach albo ziemniaki pycha ale smażone na tłuszczu wiec mało zdrowe hihi ;-)

niezdrowe, ale wydaje sie pycha. Musze zrobic takie cukinie, bo mi smaka narobilas.

reklama
Tez taką cukinię albo kabaczka w panierce robię. Tylko ją wcześniej pokrojoną w plastry solą posypuję żeby zmiękła i na patelniejak kotleta w jajku i bułce.
Jest super!!!

Do góry