reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Styczniówki kulinarnie!

Mnaim Twoj lod:-)) ja lodzika teraz bede jadla w niedziele, bo cos mi chrypka sie pojawila:-(
A ja dzis pizze zjadlam. Pycha byla. I zaszalalam. Pizza byla z mozzarella, serem pecorino, baklazanami, pomidorkami koktajlowymi i baklazanami. Mniaaaaaaaaam:-p
Ja jutro piekę pizzę, zrobię fotkę, to tu wkleję. Mi na szczęście nic z gardłem się nie dzieje, a Ty faktycznie przystopuj, jak masz takie wrażliwe...
 
reklama
a ja zaraz chyba pęknę:szok: zjadłam dwa talerze tego leczo, potem pól arbuza i zagryzłam to dwoma kukurydzami... Jakiś tasiemiec mi się włączył :baffled::baffled::baffled: acha, w między czasie jeszcze pare śliwek ...:szok: mieszanka wybuchowa, albo zaraz pękne z obżarstwa, albo zalicze kibelek, bo już mnie muli, ble... :szok::szok::szok:
 
a ja zaraz chyba pęknę:szok: zjadłam dwa talerze tego leczo, potem pól arbuza i zagryzłam to dwoma kukurydzami... Jakiś tasiemiec mi się włączył :baffled::baffled::baffled: acha, w między czasie jeszcze pare śliwek ...:szok: mieszanka wybuchowa, albo zaraz pękne z obżarstwa, albo zalicze kibelek, bo już mnie muli, ble... :szok::szok::szok:

No ladnie, ladnie:-) A myslalam, ze to tylko ja robie takie mieszanki wybuchowe, ze az strach:szok:
 
ja miałam leczo z cukinii wczoraj i przedwczoraj a wczoraj jeszcze cukinia panierowana w bułce tartej wiec już patrzeć nie mogę na nią:sorry2:
 
oooo Gosia, a jak sie robi cukinie panierowane w bulce? musza byc pycha:-p
a normalnie ;-) jak kotlety ;-)

plasterki cukinii obtaczam w bułce tartej ,jajku z przyprawą np delikat czy tam takiej co mam pod ręką i znów w bułce tartej i to smażę na oleju aż zmiękną :tak:
tak robię też pieczarki w plasterkach albo ziemniaki pycha ale smażone na tłuszczu wiec mało zdrowe hihi ;-)
 
a normalnie ;-) jak kotlety ;-)

plasterki cukinii obtaczam w bułce tartej ,jajku z przyprawą np delikat czy tam takiej co mam pod ręką i znów w bułce tartej i to smażę na oleju aż zmiękną :tak:
tak robię też pieczarki w plasterkach albo ziemniaki pycha ale smażone na tłuszczu wiec mało zdrowe hihi ;-)

niezdrowe, ale wydaje sie pycha. Musze zrobic takie cukinie, bo mi smaka narobilas.
 
reklama
Tez taką cukinię albo kabaczka w panierce robię. Tylko ją wcześniej pokrojoną w plastry solą posypuję żeby zmiękła i na patelniejak kotleta w jajku i bułce.
Jest super!!!
 
Do góry