reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki kulinarnie!

ja tez uwielbiam cukinię ale tego przepisu nie znałam chyba zaraz sobie zrobię bo mam parę sztuk w lodówce;-)
ja zwykle duszę cukinie wkostkach z cebulka i mieszam z jogurtem greckim -pychota;-)
wogule ostatnio mam straszną ochote na warzywa i owoce a na mięso nieszczególnie tzn jak mi ktoś przygotuje to z chęcia zjem aler nie mogę go przyżądzać...ostatnio nawet nie udało mi się ugotowac rosołku bo jak zobaczyłam "burzowinkę" to kibelek zaliczyłam i skończyło sie na rosołku z kostki knorra;-(

reklama
To ja cukinie gotuje lub tez dusze na patelni tyle, ze zamiast jogurtu greckiego dodaje smietane. Tez bardzo dobre. Na jogrut nie wpadlam. A normalny, niegrecki, tez moze byc?

Nikki, a zrobilas pizze??

Ja moze dzis albo jutro tez sobie zjem, bo cos mi ochota sie pojawila, a wczesniej mialam ok. 2 miesiecy wstrzemiezliwosci, bo mnie odrzucalo, a teraz juz mi smakuje na nowo:tak:

reklama
Do góry