reklama
kruszynka0988
Wdrożona(y)
Zazdroszczę ja chodzę w bluzie i kamizelce tak mam ciepło hmm angielska pogoda...
Karoli4
Fanka BB :)
Gdzie wy jesteście że upały macie zazdroszczę wam ;-)korzystajcie to w sumie lato...bo u mnie dziś pada i pada.
Ja Wlochy i dzis przed poludniem ok 11 bylo 35 stopnii, teraz to nie wiem ile, ale sie ze mnie leje pot
Kaja_10
wciąż i niezmiennie wodę spod ogórów:-d po której jeszcze bardziej chce mi się pić więc pragnienie gaszę znowu wodą spod ogórów i tak wkółko:-d
:-d mogę dołączyć bo też uwielbiam ale na jeden rzut, potem pragnienie gasiłabym już wodą
Karoli4
A ja sie wlasnie zabieram za robienie ciasta cytrynowego z kremem cytrynowym w srodku hehe po raz pierwszy w zyciu
zobaczymy co wyjdzie oby nie wyladowalo w koszu jak serniczek z twarogu wlasnej roboty
zobaczymy co wyjdzie oby nie wyladowalo w koszu jak serniczek z twarogu wlasnej roboty
Karoli4
Ciasto zrobione, ale brakuje mi czegos do zrobienia kremu Najlepsze, ze nawet nie wiem co to jest. Niestety nazwa wloska jest mi totalnie nie znana, nie do znalezienia w slowniku i nawet nie potrawie skojarzyc z produktem polskim
Ale ide na poszukiwania tego czegos
Jednak ciast nie moge piec, bo mnie mdli zapach pieczonego ciasta
Ale ide na poszukiwania tego czegos
Jednak ciast nie moge piec, bo mnie mdli zapach pieczonego ciasta
Robiłam i nawet sfotografowałam, wieczorem wrzucę fotkę na zachcianki.Nikki, a zrobilas pizze??
Ja moze dzis albo jutro tez sobie zjem, bo cos mi ochota sie pojawila, a wczesniej mialam ok. 2 miesiecy wstrzemiezliwosci, bo mnie odrzucalo, a teraz juz mi smakuje na nowo
Ja już wypiłam sok chyba ze wszystkich ogórków jakie mam w domu. I jakby to nie była sobota wieczór, to poszłabym do pani z warzywniaka ze słoikiem i chochelką, żeby mi z beczki trochę tego soku nalała Ale by się kobitka zdziwiła a swoją drogą to ktoś mógłby pomyśleć o ciężaróweczkach i sprzedawać taki sok w butelkach, jak napoje
A narazie zadowalam się wodą pól na pól z sokiem pomarańczowym i kostkami lodu:-):-):-)
A narazie zadowalam się wodą pól na pól z sokiem pomarańczowym i kostkami lodu:-):-):-)
reklama
morka
Ja właśnie w butelkach kupuję Są na stoiskach warzywnych z sokami w marketach. Spod kapuchy też jestJa już wypiłam sok chyba ze wszystkich ogórków jakie mam w domu. I jakby to nie była sobota wieczór, to poszłabym do pani z warzywniaka ze słoikiem i chochelką, żeby mi z beczki trochę tego soku nalała Ale by się kobitka zdziwiła a swoją drogą to ktoś mógłby pomyśleć o ciężaróweczkach i sprzedawać taki sok w butelkach, jak napoje