reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

O tak dzień wcześniej skakał na mój widok a dzień później już nie podniósł głowy żeby się napić jak chciałam mu dać, miał takie slabsze dni czasem ale nie piszczał nigdy, miałam wrażenie że mnie wola i prosi żeby skrócić mu już cierpienia. Mimo ciężkiego charakteru, był najlepszym przyjacielem długo jeszvze zostanie pustka po nim dopóki nie urodzi się maleństwo pewnie będę opłakiwać po kątach:( wizyta 14 lipca, to nieszczęsne prenatalne i PAPPA, po wpisach dziewczyn, mam milion myśli boję się bardziej niż wcześniej :(
Na pewno jeszcze sporo czasu upłynie, żeby się pogodzić i przyzwyczaić, że psa już nie ma 😣 13 lat temu jak musieliśmy uśpić młodego maltanka na raka, żałoba w rodzinie jak po człowieku. Zmusiłam wtedy rodziców, żeby natychmiast kupić kolejnego psiaka, bo dom jakby duszę stracił. Ale przynajmniej w tych smutnych okolicznościach czekasz na swój osobisty cud🙂🙂 Nie martw się tymi nieszczęsnymi PAPPA. Już tu odpisywałam na ten temat, ale napiszę jeszcze raz. Zanim ten temat w ogóle pojawił się na tym forum zostałam ostrzeżona w tym temacie... Że często wyniki fałszywie pokazują duże prawdopodobieństwo wad i mam się nie przerazić, później kobiety w panice robią nifty, które wychodzi dobrze... Jesteśmy jeszcze "umownie" 🤪 młode (jesteśmy w podobnym wieku), trzeba myśleć pozytywnie. Ja planuję iść tylko na prenatalne i jeśli nie będzie się do czego przyczepić żadnego PAPPA nie zrobię😌

reklama
A wiecie ze I mi kawa juz nie smakuje jak smakowala? Kiedys byla lepsza. Moze pociazy wroci smak. Bona razie to tost z pasztetem I majo I pomidorem codziennie. To moje dziecko z niczego innego sie nie sklada
hahahah :) ja jem kanapki z pomidorem i pasztetem - muszę spróbować jeszcze ten kielecki dołożyć ;) Kiedyś Piłam 4 kawy dziennie a teraz 1 w ciągu ostatniego miesiąca :)

Ja mam aktywny weekend, goście goście i ciężko mi Was nadrobić ;)

No to z Tego co piszesz to już wyniki powinny być normalne. Ja dopiero w poniedziałek umawiam się do diabetologa więc jeszcze nie wiem na kiedy mnie umówią. Jestem ciekawa co mi powie bo mierzę cukier codziennie od 2tyg. na czczo i godzinę po głównym posiłku- obiad- bo najwięcej wtedy jem 😋 i cukier mam między 110 a 125. A tylko na czczo świruje bo od 94 do 102.
Nie no dwa dni temu robiłam badania i właśnie nie były normalne. Przed ciąża miałam ładne wyniki glukozy a teraz na czczo 4,86 po 1h 10,77 a po dwóch 8,35 i mam się zgłosić do diabetologa😭😭

Organizm nie toleruje czy postanowiłaś wyeliminować ?
Pilam dziennie 5 kaw dziennie, odrzucilo mnie strasznie! Zaryzykuję albo pojdzie dolem albo górą [emoji16][emoji16]
IMG_20200704_134124.jpeg

Witajcie, mam na imię Justyna. Jestem w ciaży tak jak Wy przyszłe mamuśki. Mam termin na 12 stycznia. Dzisisj sobie przypomnialam, że kiefys istnialo takie coś jak forum dla mam. W 2015 roku, gdy bylam w pierwszej ciaży udzielałam sie na forum mjakmama, jakoś tak ;) Wiem, że już jest trovhe późno na dołaczanie do Styczniówek. Jednak bardzo mi zależy. W swoim najbliższym otoczeniu nie mam żadnych ciężarnych kobiet, a miło czasem i lzej na sercu jak można wymienic sie ppdobnymi doświadczeniami czy problemami. Pozdrawiam Was serdecznie. Mam nadzieję, że bedę nogla jeszcze do Was dołaczyć. 😀😀😀

reklama
Do góry