reklama
Niespodziewajka
Fanka BB :)
Hej ) Trzymam za Ciebie kciuki ! my też wlansie myśleliśmy, że już nic z tego. O tego Bąbla staraliśmy się ponad 2 lata. A Tu... suprise i to w najmniej oczekiwanym momencieJa też dopiero jakoś tydzień temu dołączyłam, więc miło, że jesteście
Też tak jak Niespodziewajka nie chciałam zapeszyć. Co prawda nie poroniłam, ale kilka lat nie mogłam zajść w ciążę, mam hashi i jestem niedoczynna.
Także witajcie dziewczyny
MM_nowa
A długie masz cykle ?Słuchajcie zrobiłam tą betę i byłam dziś na usg. Ciąża jest za młoda,OM 22.04 a wychodzi 6-7 tc. Do powtórki usg za 2 tygodnie ...
Ostatni 37 dni.,poprzedni 51,47A długie masz cykle ?
Ana_84
Ja bym nie ryzykowała porodu SN przy takiej wadzie. Nikt Ci nie da gwarancji że będzie ok. Skonsultuj się z dobrym okulista. Niech Ci sprawdzi siatkówkę. U mnie wyszło przypadkiem że coś się dzieje bo objawów nie mialamTak do tej pory myślałam. Na laserowa korekcja się nie kwalifikuje bo mam zbyt duża różnicę w wadzie. Jedno oko na którym mam -11 wykorzystuje tylko w 20% na drugim mam -5/-6 I go używam. Lekarz mowi że teraz wada nie jest już przeciwkazaniem. Ale nie.wiem. Moze we wrześniu przejdę się do okulisty.
Niespodziewajka
To może tak być że jeszcze jest za młoda. Wierzę że będzie dobrzeOstatni 37 dni.,poprzedni 51,47
MM_nowa
Ostatnio miałam taka sytuacja że ciąża była młodsza o 3 tyg jeśli chodzi o okres ale też mam długie cykle. Lekarz tłumaczył że owulacje miałam później. Termin wtedy wg CRL. To była dla nas niespodzianka.Ostatni 37 dni.,poprzedni 51,47
Niestety poronilam w 2 trymestrze ale przyczyna była inna.
Siatkówka jest gruba. Nic się nie odkleja. Przynajmniej w 2017/2018 było ok. W tym roku 2 msc temu robili dno oka i wszystko ok. W 2016/2017/2018 byłam u kilku specjalistów w różnych miastach w Polsce bo chciałam zrobić korekcję wzroku ale nikt nie chce się podjąć. Raczej jedna na 4 kliniki chciała więc się nie zdecydowałam.Ja bym nie ryzykowała porodu SN przy takiej wadzie. Nikt Ci nie da gwarancji że będzie ok. Skonsultuj się z dobrym okulista. Niech Ci sprawdzi siatkówkę. U mnie wyszło przypadkiem że coś się dzieje bo objawów nie mialam
Jeśli miałabym próbować sn to będę chciała się zapisać do szkoły rodzenia. Orjentujecie się kiedy zaczyna się chodzić w takie miejsca?
Mixme92
Ale był zarodek i serducho czy nie?Słuchajcie zrobiłam tą betę i byłam dziś na usg. Ciąża jest za młoda,OM 22.04 a wychodzi 6-7 tc. Do powtórki usg za 2 tygodnie ...
reklama