reklama
Niqui
Fanka BB :)
Mam to samo... bardzo zaniedbałam dom.... wczoraj czułam się świetnie więc wszystko po pracy ogarnęłam i odrazu mi się chce w nim funkcjonować. Dotychczas było tak jak umiał mój Ukochany czyli po łebkachdobra idę ogarniać życie, bo pranie już mi wychodzi z kosza
Strasznie się ostatnio opierdzielam.
Angelika22
Fanka BB :)
Aga nie stresuj się nie przeskoczymy tego , ja przybralam z synem 30 wiec gorzej być chyba nie może
Monka95
Aktywna w BB
ja mam to szczęście że jeszcze przez jakieś 2/3 tygodnie będę mieszkać u rodziców, więc w sumie mogę sobie pozwolić na totalne nic nie robienie
O no to warto skorzystać z takiej okazji.
Z
zmiana8.2
Gość
Na kiedy umawiamy nastepna wizyte?Smerfetka
Z
zmiana8.2
Gość
Ja kilo mniej i teraz pojdzie w dol,bo apetyt na cokolwiek sie skonczyl.Przestalam jesc obiady,bo to wszystko jest totalnie obrzydliwe ;((((((Hej dziewczyny
Jak u Was z wagą?
U mnie na początku w górę ,a teraz mam mniej niż przed ciąża , mimo że nie wymiotuje
reklama
Kasia. band
Zaciekawiona BB
Hej Dziewczyny, byłam dziś na badaniach i zakupach, nakupiłam smakołyków i znalazłam wodę Zuber- znajoma ją piła w ciąży (na problemy trawienne, kwaśność). Po sniadaniu oczywiście miałam zgagę i ogólną kwaśność w buzi, więc spróbowałam... Duszkiem wypiłam pół szklanki, obrzydlistwo fu ble i w ogóle dziwnie pachnie, ALE pomogło! Może któraś z Was wypróbuje, naprawde działa.