Hej dziewczyny
Jak u Was z wagą?
U mnie na początku w górę ,a teraz mam mniej niż przed ciąża , mimo że nie wymiotuje
Ja na początku schudłam kg, ale teraz już mi wrócił, bo mam mniejsze mdłości i lepiej jem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny
Jak u Was z wagą?
U mnie na początku w górę ,a teraz mam mniej niż przed ciąża , mimo że nie wymiotuje
U mnie początek było na minusie później wróciłam do swojej wagi i teraz znów na minusie ale tylko kiloHej dziewczyny
Jak u Was z wagą?
@Inka91może ta dziewczyna, która ogarnia nasze wizyty? wybacz kochana, nie pamiętam nicku❤
Hej dziewczyny
Jak u Was z wagą?
Ja właśnie jestem w takiej sytuacji że będzie mi płacił pracodawca, od razu powiedział że nie będzie problemu żebym szła na L4 kiedy zechce. Nawet kadrowa podpowiedziała żebym już urlopu nie brała a odrazu na L4 szła, a urlop żebym zostawiła sobie na czas po macierzyńskim. Myślę więc że nie będzie problemu żebym sobie gdzieś pojechała.....chyba,ze zaklad pracy liczy <20 osov-wtedy caly okres zwolnienia w ciazy placi niby pracodawca.I nie ma w zwiazku z tym kontroli z zusu.Takie cos wyczytalam.
oj ten 9 tydzień jest chyba najgorszy dla większości z nas ja z dnia na dzień powiedzmy, że coraz lepiej, ale bez szału...u mnie dziś 10+3Cześć dziewczyny. Ile stron od wczoraj. Nie dam rady chyba nadrobić. Wczoraj byłam w szpitalu na kroplokwach pare godzin. Wymiotuje czym wlezie, nie miałam już siły się ruszać ale niewiele to pomogło ale przynajmniej pokazali mi maluszka i wreszcie zaczął wyglądać jak mały bobasek a nie kijanka ( 9+3 ) oby do końca pierwszego trymestru.
oj ten 9 tydzień jest chyba najgorszy dla większości z nas ja z dnia na dzień powiedzmy, że coraz lepiej, ale bez szału...u mnie dziś 10+3