reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Cześć dziewczyny :) Ciężko Was nadrobić z rana - a co dopiero 1000 stron :)

Dzien doberek :)
Ja dzis euthyrox przezornie zezarlam o 2:30.Wiem,rowne odstepy itd
Ale przy moich rannych jazdach na sam posmak wody,nie mozna inaczej.Lek musi sie przyjac.No niedobrze mi i nie wiem co mam zjesc .
:)

Jak się budzisz w nocy/nad ranem to możesz wziąć i iść spać dalej. Euthyrox na czczo, godzinę przed posiłkiem. Tabletka, którą dzisiaj weźmiesz będzie działała z 8 dni - więc jak komuś rano niedobrze - a wstaje w nocy do łazienki to można wziąć przy okazji :)

Dziewczyny a tak na zmianę tematu na wybory się wybieracie haha czy raczej omijać takich miejsc przez wirusa?

Ja się wybieram - taktycznie z samego rana - tylko boję się, że wszyscy wpadną na ten pomysł :)

reklama
@M@lly noo właśnie mnie też szczypie i to jest nieprzyjemne uczucie, chyba nawet gorsze dla mnie od wbijania...
Ten wynik SERPINE1 to jest coś związane z PAI ale dokładnie Ci nie powiem jak to jest bo ja jestem z tego zielona..
Co do tych wyników to ja zrobiłam cały pakiet badań na trombofilie, tam miałam chyba oznaczonych 6 genów jakoś i zapłaciłam za to koło 500zl

A ja się wam pochwalę jakie karteczki przygotowalam dla mojego rodzeństwa [emoji7] Już wysłałam, ale nie dojdą na wtedy co potrzebuje, więc ostatecznie powiem im w inny sposób.. Ale i tak się jaram [emoji7] a dziś przyjdą albumy dla rodziców z miłą wiadomością na końcu [emoji3059] zrobiliśmy sobie też pierwsze zdjęcia [emoji4]Zobacz załącznik 1138728Zobacz załącznik 1138729
Ja rodzicom dawałam takie pudełeczko z wierszykiem że zostaną dziadkami a bratu koszulkę z napisem "super wujek". Ale pomysł kartki też mi się bardzo podoba, piękna! ❤

reklama
Do góry