reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Ciąża to słaby czas na takie decyzje ale może się przestraszył?
Powiem Ci, że mój też nie był zachwycony, na początku mówił, że nie cieszy się z tej ciąży itp. Ale jak wczoraj zobaczył film z USG na którym widać już wyraźnie dziecko to zmienił nastawienie.
Może Twój też jak zobaczy już większe dzieciątko, które rusza się w brzuchu to zmięknie?
Szczerze? Liczę na to trochę. Ale też nie chciałabym żeby postanowił zostać ze mną tylko ze względu na bejbulka 🤷‍♀️😞
Nie ma co gdybać teraz. Po prostu muszę dać mu czas.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a tak na zmianę tematu na wybory się wybieracie haha czy raczej omijać takich miejsc przez wirusa?
koniecznie, nie zdzierżę, tego co teraz się dzieje
plan jest taki by wybrać się z samiutkiego rana

A ja się wam pochwalę jakie karteczki przygotowalam dla mojego rodzeństwa [emoji7] Już wysłałam, ale nie dojdą na wtedy co potrzebuje, więc ostatecznie powiem im w inny sposób.. Ale i tak się jaram [emoji7] a dziś przyjdą albumy dla rodziców z miłą wiadomością na końcu [emoji3059] zrobiliśmy sobie też pierwsze zdjęcia [emoji4]Zobacz załącznik 1138728Zobacz załącznik 1138729

przecudne!

@Iwona Waw witaj

wszystkim wizytującym dziś życzę powodzenia i proszę tylko o same dobre wiadomości :-)

Ja tylko na telefonie , laptopa dostałam takiego wymarzonego rok temu w kwietniu i jeszcze zafoliowany , albo brak czadu albo syn wiadomo ze sie za niego chętnie weźmie :D

reklama
Iwona niezly mess cycle

Ja to nawet zaparciami nie moge nazwac. Po prostu chodze max 2x w tyg. Nie wiem co z tym zrobic. Tone badan juz mialam.
Co wszyscy tak z tym majonezem. Ja tez na sniadanie jadlam
Może taka Twoja "uroda". Są ludzie co chodzą co łyk kawy 10 razy na dzień a są tacy, że raz na tydzień starczy 🤷🏻‍♀️

Do góry