reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja tylko od siebie proszę jeszcze żeby odezwały się do mnie dziewczyny, które też miały poronienie zatrzymane. Zupełnie nie wiem czego się jutro spodziewać... Najbardziej przeraża mnie fakt, że z powodu wirusa będę sama bez wsparcia męża. Nawet nie wiem co że sobą zabrać... Ginekolog mówił mi to wszystko ale ja niczego nie kodowalam
Bardzo mi przykro.
Ja miałam poronienie zatrzymane ale mieszkam w uk i tu robią tak że jeszcze 3 dni się czeka na samoistne poronienie jak nie przychodzi to podawaja tabletki poronne i zostajesz w szpitalu aż się zarodek wydali.
Tak ja miałam.
Zabiesz że sobą torbę do szpitala w razie w.

Przypominam o głosowaniu

Info dla nowych dziewczyn:
Tutaj możecie wpisać się na listę styczniowych mam, zgłaszamy się przez wysłanie mi prywatnej wiadomości.

Mam jeszcze dzielenie pytanie aż wstyd haha jestem ponad 8 lat po ślubie mam 3 letniego syna i siedzę i się zastanawiam jak powiedzieć rodzicom i tesciom o ciąży jakiś czuje wstyd jakbym miała 15 lat i nie wiedziała kto jest ojcem jak wyście im powiedzieli ? W jakich okolicznościach i jakie dokładnie słowa w pierwszej ciąży byłam tak zestresowana że nie pamiętam jak powiedziałam mamie a tesciom mąż mówił żeby na wózek zaczęli zbierać a teraz nie wiem ale idiotka że mnie

reklama
Mam jeszcze dzielenie pytanie aż wstyd haha jestem ponad 8 lat po ślubie mam 3 letniego syna i siedzę i się zastanawiam jak powiedzieć rodzicom i tesciom o ciąży jakiś czuje wstyd jakbym miała 15 lat i nie wiedziała kto jest ojcem jak wyście im powiedzieli ? W jakich okolicznościach i jakie dokładnie słowa w pierwszej ciąży byłam tak zestresowana że nie pamiętam jak powiedziałam mamie a tesciom mąż mówił żeby na wózek zaczęli zbierać a teraz nie wiem ale idiotka że mnie

Ja powiedziałam swojej mamie a mąż swojej. U mnie było bez żadnych wielkich oznajmień, bo ja nie lubię takich rzeczy. Tzn. jak ktoś robi specjalne prezenty dla dziadków to bardzo mi się podoba, ale ja osobiście nigdy taka nie byłam. Mamie napisałam na fejsie, że chyba jestem w ciąży i tyle. ;)

Wrócę jeszcze do tematu głosowania i prywatnej grupy. Myślę, że kto już miał zagłosować to zagłosował. Rozkład głosów jest taki, że już raczej nic się nie zmieni.
Proponuję zakończenie głosowania w niedzielę. :wink: Od poniedziałku bym się wzięła za organizację wszystkiego.

Do góry