D4ri4
Aktywna w BB
Mi te śliwki pomagają dziennie rano pije sok, do musli dodaje te napęczniałe owoce i jakoś idzieDziewczyny, które mają zaparcia!
Arbuz popity kawa działa cuda polecam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi te śliwki pomagają dziennie rano pije sok, do musli dodaje te napęczniałe owoce i jakoś idzieDziewczyny, które mają zaparcia!
Arbuz popity kawa działa cuda polecam
Aż się uśmiałam na fotelu u fryzjera [emoji16][emoji23]Dziewczyny, które mają zaparcia!
Arbuz popity kawa działa cuda [emoji1787] polecam [emoji1787][emoji28][emoji2960]
Śliwki znam, ale arbuz mnie zaskoczylMi te śliwki pomagają dziennie rano pije sok, do musli dodaje te napęczniałe owoce i jakoś idzie
Tyle się napisałam i dodał mi się tylko jeden komentarzFajnie to tak jak ja z moją bratową ja tacie powiedziałam jakiś czas temu, że jestem w ciąży (mieszka za granicą) mój brat właśnie jest u niego na chwilę i powiedział mu o drugiej jest w niebowzięty
Mi te śliwki pomagają dziennie rano pije sok, do musli dodaje te napęczniałe owoce i jakoś idzie
Bardzo mi przykro.Ja tylko od siebie proszę jeszcze żeby odezwały się do mnie dziewczyny, które też miały poronienie zatrzymane. Zupełnie nie wiem czego się jutro spodziewać... Najbardziej przeraża mnie fakt, że z powodu wirusa będę sama bez wsparcia męża. Nawet nie wiem co że sobą zabrać... Ginekolog mówił mi to wszystko ale ja niczego nie kodowalam
Mam jeszcze dzielenie pytanie aż wstyd haha jestem ponad 8 lat po ślubie mam 3 letniego syna i siedzę i się zastanawiam jak powiedzieć rodzicom i tesciom o ciąży jakiś czuje wstyd jakbym miała 15 lat i nie wiedziała kto jest ojcem jak wyście im powiedzieli ? W jakich okolicznościach i jakie dokładnie słowa w pierwszej ciąży byłam tak zestresowana że nie pamiętam jak powiedziałam mamie a tesciom mąż mówił żeby na wózek zaczęli zbierać a teraz nie wiem ale idiotka że mnie