reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Cześć dziewczyny :) Ciężko Was nadrobić z rana - a co dopiero 1000 stron :)

Dzien doberek :)
Ja dzis euthyrox przezornie zezarlam o 2:30.Wiem,rowne odstepy itd
Ale przy moich rannych jazdach na sam posmak wody,nie mozna inaczej.Lek musi sie przyjac.No niedobrze mi i nie wiem co mam zjesc .
:)

Jak się budzisz w nocy/nad ranem to możesz wziąć i iść spać dalej. Euthyrox na czczo, godzinę przed posiłkiem. Tabletka, którą dzisiaj weźmiesz będzie działała z 8 dni - więc jak komuś rano niedobrze - a wstaje w nocy do łazienki to można wziąć przy okazji :)

Dziewczyny a tak na zmianę tematu na wybory się wybieracie haha czy raczej omijać takich miejsc przez wirusa?

Ja się wybieram - taktycznie z samego rana - tylko boję się, że wszyscy wpadną na ten pomysł :)

reklama
@M@lly noo właśnie mnie też szczypie i to jest nieprzyjemne uczucie, chyba nawet gorsze dla mnie od wbijania...
Ten wynik SERPINE1 to jest coś związane z PAI ale dokładnie Ci nie powiem jak to jest bo ja jestem z tego zielona..
Co do tych wyników to ja zrobiłam cały pakiet badań na trombofilie, tam miałam chyba oznaczonych 6 genów jakoś i zapłaciłam za to koło 500zl

A ja się wam pochwalę jakie karteczki przygotowalam dla mojego rodzeństwa [emoji7] Już wysłałam, ale nie dojdą na wtedy co potrzebuje, więc ostatecznie powiem im w inny sposób.. Ale i tak się jaram [emoji7] a dziś przyjdą albumy dla rodziców z miłą wiadomością na końcu [emoji3059] zrobiliśmy sobie też pierwsze zdjęcia [emoji4]Zobacz załącznik 1138728Zobacz załącznik 1138729
Ja rodzicom dawałam takie pudełeczko z wierszykiem że zostaną dziadkami a bratu koszulkę z napisem "super wujek". Ale pomysł kartki też mi się bardzo podoba, piękna! ❤

reklama
Do góry