reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja też mam zastrzyki ale nawet nie jest najgorzej są jakieś siniaczki ale myślałam że będzie gorzej lekarka mowila że jak coś można dawać w uda ale ja chyba wolę w brzuch 😂 z jakich przyczyn dziewczyny macie heparyne?
I ja też mam zastrzyki Neoparin 0,4, ze względu na poprzednie poronienia oraz duphaston, ale lekarz powiedział że po tej wizycie (po prenatalnych) przestanę je brać bo on mi zastrzyki i duphaston przepisał zapobiegawczo- boję się odstawienia🙄. A Wy jak długo będziecie brać zastrzyki?

Ja też mam dzisiaj na 18:45 i powiem Ci, że całe 3 ostatnie tygodnie nie dłużyły mi się tak jak ten jeden dzisiejszy dzień 😆 też już myślę o tym, żeby wziąć się za szorowanie łazienki, cokolwiek, zeby szybciej zleciało.. i też dzisiaj czuję się wyjątkowo dobrze - śniadanie ładnie weszło, ani mnie nie mdliło, ani nie wymiotowałam.. Oby nam szybko zleciało! 🤞🙉 ktory tydzien masz dzisiaj od OM?
10+2 to chyba zaczęty 11 a Ty? Powodzenia dzisiaj ☺

Robiliście listę pytań i to co powinniście powiedzieć na pierwszą wizytę? Ja idę do innego lekarza niż zawsze chodziłam i chyba zapisze se co było w poprzedniej ciąży o luteinę o zastrzykach itd bo znając życie zapomne

Hej Dziewczyny. Chciałabym nieśmiało dołączyć, poszłam po pigułki a ląduję w styczniówkach. Lekki szok i niedowierzanie,ale witam. Iwona prawie 35 lat, pozdrawiam Was serdecznie i postaram nadrobić[emoji23]
Hej! Miło Cię tu zobaczyć [emoji3059] rozgosc się u nas i nie próbuj nawet nadrabiać, bo raczej nie dasz rady [emoji16]
Jeju ja nie cudowne! Wzruszyłam się [emoji3064][emoji849]
Mam nadzieję, że oni też się wzrusza [emoji3059][emoji177]

cześć dziewczyny, ja teraz śpię prawie codziennie do 9 i muszę nadrabiać potem [emoji4] piszecie tak szybko, że nie wiem [emoji14] wieczorem jednak moje wymioty wróciły, także stresowałam się niepotrzebnie.

Cześć [emoji3508][emoji4]
ja też już nie śpię od jakiejś godziny [emoji2356]
Macie jakieś seriale do polecenia? Muszę czymś zająć głowę [emoji4]
ja polecam Netflix, dziewczyny Ci już pisały o dom z papieru, Lucyfer też spoko, ja że swojej strony polecam Stranger Things, to taka trochę bajka ale mi się kojarzy z młodością, ta muzyka, ten ubiór i mam do tego serialu przez to sentyment. No i na Netflix jest sporo filmów które są spoko na zabicie czasu [emoji4]
Dziewczyny a tak na zmianę tematu na wybory się wybieracie haha czy raczej omijać takich miejsc przez wirusa?
ja na wybory idę koniecznie

reklama
Robiliście listę pytań i to co powinniście powiedzieć na pierwszą wizytę? Ja idę do innego lekarza niż zawsze chodziłam i chyba zapisze se co było w poprzedniej ciąży o luteinę o zastrzykach itd bo znając życie zapomne
Ja pytałam o implant antykoncepcyjny po ciazy 😅
O moja szyjkę macicy, bo po wcześniejszej ciąży miałam lekko rozerwana i lekarz który mnie szył zapomniał zszyć mi szyjkę...

Do góry