reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Inka super to na pewno to u mnie w pierwszej ciąży też najpierw takie motylki i to po 15 tyg było ale lekarka nie chciała uwierzyć że to za wcześnie mówiła że to moje jelita. A ciąże miałam leżącą później w 17 tyg już był taki mały kopniaczek więc już w 100 % byłam pewna że to dzidzia.

Inka gratuluję ruchów. Nie mogę się doczekać moich.
Moja wizyta 01.07 jest na 17:30.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Powodzenia

@M@lly dobrze pamiętam że ty też masz heparynę? Jak Ci idzie robienie tych zastrzyków? Ja mam wrażenie że u mnie coraz gorzej. Mam tak obolaly brzuch przez to...
Ja też mam zastrzyki ale nawet nie jest najgorzej są jakieś siniaczki ale myślałam że będzie gorzej lekarka mowila że jak coś można dawać w uda ale ja chyba wolę w brzuch 😂 z jakich przyczyn dziewczyny macie heparyne?

A ja się zastanawiałam kiedy w końcu każe mi odstawić te zastrzyki a tu mówisz że do końca się bierze, trzeba będzie się pomeczyc :(
Różnie bywa są przypadki co np zmniejszają dawkę albo w którymś tyg pomału odstawiają ale nie wiem od czego to zależy większość stanowisk była taka że bierze się do końca i jeszcze 2 tyg po porodzie

Też tak czytałam, ale kiedyś na forum nie pamiętam dokładnie jaki wątek, jak miałam wątpliwości i pisałam tam jak dostałam zastrzyki ,dziewczyny mi napisaly że heparyna w takiej dawce -0,4- zaszkodzić nie zaszkodzi , a może pomóc, a podobno jak już miało się 'przygode' z poronieniem i ma się chociaż mała mutacje to czytałam że lekarze przepisuje i tak w razie W.
U mnie tak jest jak dziewczyny nawet nie miały mutacji ale poronienia 2x dostawały zastrzyki i ciaza była donoszona lekarka mówiła że badania są badaniami i czasem może nic nie wyjść z badań ale jednak coś w organizmie się dzieje

reklama
Ja dzisiaj o 18, ta wizyta z 26.06 to jest ta dzisiejsza bo przesunieta dzien wczesniej.

Jakaś wyjątkowo spokojna dzisiaj jestem, oby nie cisza przed burzą... ☹ musze sobie znaleźć jakies zajecie żeby zleciało do wieczora.

Ja też mam dzisiaj na 18:45 i powiem Ci, że całe 3 ostatnie tygodnie nie dłużyły mi się tak jak ten jeden dzisiejszy dzień 😆 też już myślę o tym, żeby wziąć się za szorowanie łazienki, cokolwiek, zeby szybciej zleciało.. i też dzisiaj czuję się wyjątkowo dobrze - śniadanie ładnie weszło, ani mnie nie mdliło, ani nie wymiotowałam.. Oby nam szybko zleciało! 🤞🙉 ktory tydzien masz dzisiaj od OM?

Do góry