reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja też mam zastrzyki ale nawet nie jest najgorzej są jakieś siniaczki ale myślałam że będzie gorzej lekarka mowila że jak coś można dawać w uda ale ja chyba wolę w brzuch 😂 z jakich przyczyn dziewczyny macie heparyne?
I ja też mam zastrzyki Neoparin 0,4, ze względu na poprzednie poronienia oraz duphaston, ale lekarz powiedział że po tej wizycie (po prenatalnych) przestanę je brać bo on mi zastrzyki i duphaston przepisał zapobiegawczo- boję się odstawienia🙄. A Wy jak długo będziecie brać zastrzyki?

Ja też mam dzisiaj na 18:45 i powiem Ci, że całe 3 ostatnie tygodnie nie dłużyły mi się tak jak ten jeden dzisiejszy dzień 😆 też już myślę o tym, żeby wziąć się za szorowanie łazienki, cokolwiek, zeby szybciej zleciało.. i też dzisiaj czuję się wyjątkowo dobrze - śniadanie ładnie weszło, ani mnie nie mdliło, ani nie wymiotowałam.. Oby nam szybko zleciało! 🤞🙉 ktory tydzien masz dzisiaj od OM?
10+2 to chyba zaczęty 11 a Ty? Powodzenia dzisiaj ☺

Robiliście listę pytań i to co powinniście powiedzieć na pierwszą wizytę? Ja idę do innego lekarza niż zawsze chodziłam i chyba zapisze se co było w poprzedniej ciąży o luteinę o zastrzykach itd bo znając życie zapomne

Hej Dziewczyny. Chciałabym nieśmiało dołączyć, poszłam po pigułki a ląduję w styczniówkach. Lekki szok i niedowierzanie,ale witam. Iwona prawie 35 lat, pozdrawiam Was serdecznie i postaram nadrobić[emoji23]
Hej! Miło Cię tu zobaczyć [emoji3059] rozgosc się u nas i nie próbuj nawet nadrabiać, bo raczej nie dasz rady [emoji16]
Jeju ja nie cudowne! Wzruszyłam się [emoji3064][emoji849]
Mam nadzieję, że oni też się wzrusza [emoji3059][emoji177]

cześć dziewczyny, ja teraz śpię prawie codziennie do 9 i muszę nadrabiać potem [emoji4] piszecie tak szybko, że nie wiem [emoji14] wieczorem jednak moje wymioty wróciły, także stresowałam się niepotrzebnie.

Cześć [emoji3508][emoji4]
ja też już nie śpię od jakiejś godziny [emoji2356]
Macie jakieś seriale do polecenia? Muszę czymś zająć głowę [emoji4]
ja polecam Netflix, dziewczyny Ci już pisały o dom z papieru, Lucyfer też spoko, ja że swojej strony polecam Stranger Things, to taka trochę bajka ale mi się kojarzy z młodością, ta muzyka, ten ubiór i mam do tego serialu przez to sentyment. No i na Netflix jest sporo filmów które są spoko na zabicie czasu [emoji4]
Dziewczyny a tak na zmianę tematu na wybory się wybieracie haha czy raczej omijać takich miejsc przez wirusa?
ja na wybory idę koniecznie

reklama
Robiliście listę pytań i to co powinniście powiedzieć na pierwszą wizytę? Ja idę do innego lekarza niż zawsze chodziłam i chyba zapisze se co było w poprzedniej ciąży o luteinę o zastrzykach itd bo znając życie zapomne
Ja pytałam o implant antykoncepcyjny po ciazy 😅
O moja szyjkę macicy, bo po wcześniejszej ciąży miałam lekko rozerwana i lekarz który mnie szył zapomniał zszyć mi szyjkę...

Do góry