reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Inka super to na pewno to u mnie w pierwszej ciąży też najpierw takie motylki i to po 15 tyg było ale lekarka nie chciała uwierzyć że to za wcześnie mówiła że to moje jelita. A ciąże miałam leżącą później w 17 tyg już był taki mały kopniaczek więc już w 100 % byłam pewna że to dzidzia.
W pierwszej ciąży tez czułam kolo 15tc, ale lekarz mowil, ze to normalne jak sie jest szczupłym. Teraz na prenatalnych tez mówił, ze nawet wcześniej moge poczuć, bo jest ich dwoje.

reklama
Co co seriali to dom z papieru też mnie nie wciągnął ale ja jestem dziwna bo mi nawet 365dni się zupełnie nie podoba a niby taki hit. Polecam z seriali: Trzynaście powodów, Grace i Grace, Wikingów, Czarnobyl, W Głębi lasu, Chyłka ta ostatnia część mi się bardzo podobał to chyba Kasacja.
Z filmów polecam obejrzeć "Mina" niesamowicie wplywal na moje emocje

Wow! To fajnie wam [emoji16] z plusów mojej sytuacji jest to że moje zgarnie 100% atencji [emoji12] i nie będzie porównywania, ale jednak chciałabym mieć kogoś na podobnym etapie [emoji4] wśród moich znajomych rok temu był wysyp.. Prawie byśmy się załapali, ale cóż.. [emoji4]
Z tą atencją masz rację. Nasz starszy jaki pierwsze dziecko w rodzinie jest wykochany przez wszystkich, a drugi jest trochę w jego cieniu. Potem ten cały covid, kwarantanna i w sumie odkąd jest już takie kontaktowy, to mało kto go widział, więc właściwie nikt go nie zna i on nikogo. Ale nic straconego, dla nas obaj są najważniejsi [emoji173]

A ja się wam pochwalę jakie karteczki przygotowalam dla mojego rodzeństwa [emoji7] Już wysłałam, ale nie dojdą na wtedy co potrzebuje, więc ostatecznie powiem im w inny sposób.. Ale i tak się jaram [emoji7] a dziś przyjdą albumy dla rodziców z miłą wiadomością na końcu [emoji3059] zrobiliśmy sobie też pierwsze zdjęcia [emoji4]Zobacz załącznik 1138728Zobacz załącznik 1138729
Jeju ja nie cudowne! Wzruszyłam się [emoji3064][emoji849]

O tak. Ja piszę na telefonie i czasem nic nie działa 😨
Witam się dziewczyny z rana . U mnie 13 tydzień . Wymioty są z rana , sutki wrażliwe nadal . Mam nadzieję że to dobre objawy.
Czekam aż synuś wstanie i idziemy na miasto pochodzić, bo jestem u siostry . A później wracamy na naszą wioskę 😊

Ja na netflixie dużo oglądam bo lubimy jeść posiłki oglądając filmy. Wiec ostatnio obejrzałam : Wielki Mike , nie otwieraj oczu , w głębokim lesie , zabawa zabawa zabawa . I kilka innych co tytułu nie pamiętam .

reklama
Do góry