reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Przypominam o głosowaniu :wink:

Wlasnie.
Zaglosujcie i zamknijmy ta grupe jak najszybciej....

reklama
U mnie bóle brzucha (mocne) tylko przy wzdęciach i zaparciach. Dziś w nocy obudziłam się o 4 i leżałam prawie do 6. A teraz jestem nieprzytomna, nadal w piżamie na kanapie. Dzisiaj nie mam na nic siły, czuję się słabo.

Można w ciąży jest uszka z grzybami? Słyszałam, że podobno nie ale nam kilka w zamrażarce i szkoda aby się marnowały.
Bedziesz po nich umierac,jak normalnie masz wzdecia...

Swoją drogą to na maseczki uważajcie... Osttanio koleżanka mi odpowiadała (pracuje w luxmedzie) że przyszła kobieta w zaawansowanej ciąży i się okazało że dziecko nie żyje... powód - niedotlenienie przez chodzenie w tej maseczce... Eh..
Ja jak już zakładam ta maseczkę to nos mam odkryty, chociaż rzadko w niej chodzę, bo też mi się w tym bardzo źle oddycha
Serio wierzysz w te bzdury ? Bo inaczej nie da się tego nazwać.

Hej dziewczyny, na telefonie zrobiła mi się aktualizacja i coś nie mogę połapać się w klawiaturze. Pisanie zajmuje mi 3x dlużej niż zwykle.
Odebrałam dzisiaj wyniki i chyba wszystko jest ok, czekam na info od lekarza. Tsh 4.57 więc trochę podwyższone.

reklama
tak i ten stres czy wszystko jest dobrze już nie mogę wytrzymać do soboty żeby sprawdzić czy wszystko ok
ja nie mam za bardzo objawów oprócz delikatna tkliwość piersi wzdęcia i gazy wieczorem bardzo się martwię
Ja mam 12 tydzień i jak tylko się zaczął to piersi przestały boleć. Jedynie sutki troszeczkę wrażliwe jak ściskam. 😊 Chyba jesteśmy na takim etapie, że objawy trochę będą ustępowały. Potem dopiero III trymestr znowu się przypominają. W pierwszej ciąży właśnie tak miałam. 😊

Do góry