Ciąża sama w sobie jest chyba przeciwskazaniem, więc noś przy sobie zaświadczenie u nas sanepid lata po sklepach i kontroluje więc pewnie spanikowała babkaDziewczyny ale się zagotowałam.
Nie chcieli mnie wpuścić do sklepu spożywczego bez maseczki. Ja nie moge nosić maseczki bo momentalnie robi mi się duszno i kręci w głowie. Już nie wspominając o tym że robi mi się niedobrze. Babka uznała że powinnam pokazać dokument dot. tego że nie mogę nosić maseczki. A ja już wscieka powiedziałam że o ile nie jest przedstawicielem policji to nic nie muszę jej okazywać i albo mnie wpuści albo dzwonię po policję i do jej kierownictwa. Laska mnie puściła ale byłam taka wściekła że kupiłam sobie wodę i wyszłam bo z emocji już było mi niedobrze. Pierwszy raz się z czymś takim zetknęłam. Myślicie że warto wziąć od ginekologa zaświadczenie o przeciwskazaniach do noszenia maseczki ?? Ktoś się spotkał z takim zachowaniem? Od 2 miesiecy chodzę bez maseczki i nawet jak o nią pytają to odpowiadam że nie mogę jej nosić i wszystko gra a tutaj takie coś.
reklama
Przypominam o głosowaniu
Prywatna grupa
Każda z Was może oddać dwa głosy, jeden na miejsce powstania grupy a drugi na kryteria przyjmowania. Ankieta będzie trwała 2 tygodnie i po tym czasie myślę, że podejmiemy decyzję. Jeśli się pomylicie albo zmienicie zdanie możecie spokojnie poprawić to w ankiecie. Jeśli uważacie, że brakuje...
www.babyboom.pl
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Zapraszam, uwielbiam!
Nie Kuś... [emoji23][emoji23][emoji23]
Nika261
Fanka BB :)
My z mężem osttanio byliśmy w media Markt i tam też ochroniarz powiedział że nie mogę wejść bo nie mam maseczki, mąż powiedział 'ale żona jest w ciąży i nie może chodzić w maseczce' a ten ochroniarz bezczelnie 'Tak? Nie widac' też się mega wtedy wkurzyłam. Na szczęście obok stała babka chyba ekspedientka ze sklepu i powiedziała że mam wejść tylko powinnam trzymać 2m odstępu od innych ludzi, masakra z tymi maseczkamiDziewczyny ale się zagotowałam.
Nie chcieli mnie wpuścić do sklepu spożywczego bez maseczki. Ja nie moge nosić maseczki bo momentalnie robi mi się duszno i kręci w głowie. Już nie wspominając o tym że robi mi się niedobrze. Babka uznała że powinnam pokazać dokument dot. tego że nie mogę nosić maseczki. A ja już wscieka powiedziałam że o ile nie jest przedstawicielem policji to nic nie muszę jej okazywać i albo mnie wpuści albo dzwonię po policję i do jej kierownictwa. Laska mnie puściła ale byłam taka wściekła że kupiłam sobie wodę i wyszłam bo z emocji już było mi niedobrze. Pierwszy raz się z czymś takim zetknęłam. Myślicie że warto wziąć od ginekologa zaświadczenie o przeciwskazaniach do noszenia maseczki ?? Ktoś się spotkał z takim zachowaniem? Od 2 miesiecy chodzę bez maseczki i nawet jak o nią pytają to odpowiadam że nie mogę jej nosić i wszystko gra a tutaj takie coś.
G
guest-1705313312
Gość
Spróbuję, bo same biszkopty to przez gardło ciężko przechodząHerbata mietowa z biszkoptami?
Ewa1424
Zaangażowana w BB
tak i ten stres czy wszystko jest dobrze już nie mogę wytrzymać do soboty żeby sprawdzić czy wszystko okJa mam prenatalne 11.07 na 9:00 ale czekanie na ten dzień rozciąga się dla mnie do nieskończoności
ja nie mam za bardzo objawów oprócz delikatna tkliwość piersi wzdęcia i gazy wieczorem bardzo się martwię
Z
zmiana8.2
Gość
Moj dzis pierwszy raz w zyciu smazyl nalesniki.
Sa genialne.
Sa genialne.
Z
zmiana8.2
Gość
Takie maczane.W pewnym momencie pomagaly,jednak teraz juz jestem obrazona na miete... :/Spróbuję, bo same biszkopty to przez gardło ciężko przechodzą
marmolada90
Fanka BB :)
U mnie bóle brzucha (mocne) tylko przy wzdęciach i zaparciach. Dziś w nocy obudziłam się o 4 i leżałam prawie do 6. A teraz jestem nieprzytomna, nadal w piżamie na kanapie. Dzisiaj nie mam na nic siły, czuję się słabo.Cześć dziewczyny czy u was też występuje częsty ostry ból brzucha, nie macie na nic siły cały czas jestem senna, słabo wam i kręci wam się w głowie?
Ja robie dzisiaj uszka z barszczem[emoji16]
Można w ciąży jest uszka z grzybami? Słyszałam, że podobno nie ale nam kilka w zamrażarce i szkoda aby się marnowały.
reklama