reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Cześć dziewczyny czy u was też występuje częsty ostry ból brzucha, nie macie na nic siły cały czas jestem senna, słabo wam i kręci wam się w głowie?

Ostrego bólu brzucha nie miałam do tej pory ani razu, natomiast brak sił i uczucie słabości bardzo często - zdarza się, że całymi dniami poleguję na kanapie, bo dosłownie nie mam siły stać dłużej niż 5 min, ale są też dni, ze wstaje, posprzątam mieszkanie i nawet coś ugotuję, więc bardzo różnie 😊

reklama
Dziewczyny ale się zagotowałam.
Nie chcieli mnie wpuścić do sklepu spożywczego bez maseczki. Ja nie moge nosić maseczki bo momentalnie robi mi się duszno i kręci w głowie. Już nie wspominając o tym że robi mi się niedobrze. Babka uznała że powinnam pokazać dokument dot. tego że nie mogę nosić maseczki. A ja już wscieka powiedziałam że o ile nie jest przedstawicielem policji to nic nie muszę jej okazywać i albo mnie wpuści albo dzwonię po policję i do jej kierownictwa. Laska mnie puściła ale byłam taka wściekła że kupiłam sobie wodę i wyszłam bo z emocji już było mi niedobrze. Pierwszy raz się z czymś takim zetknęłam. Myślicie że warto wziąć od ginekologa zaświadczenie o przeciwskazaniach do noszenia maseczki ?? Ktoś się spotkał z takim zachowaniem? Od 2 miesiecy chodzę bez maseczki i nawet jak o nią pytają to odpowiadam że nie mogę jej nosić i wszystko gra a tutaj takie coś.

reklama
Dziewczyny będące w ok. 10 tygodniu, czy wy już stosujecie coś na brzuch? Mi wczoraj wieczorem tak wywaliło brzuch i mam go taki suchy że chyba muszę zacząć smarować, myślałam o zwykłej oliwce dla dzieci, czy jest ona dozwolona na tym etapie ciąży?
Mi mąż kupil w niemczech swietna serię mama przeciwko rozstępom. Sprawdzony zero rozstępów po nim.
Image.jpeg

Do góry