reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Przypominam o głosowaniu :wink:

Wlasnie.
Zaglosujcie i zamknijmy ta grupe jak najszybciej....

reklama
U mnie bóle brzucha (mocne) tylko przy wzdęciach i zaparciach. Dziś w nocy obudziłam się o 4 i leżałam prawie do 6. A teraz jestem nieprzytomna, nadal w piżamie na kanapie. Dzisiaj nie mam na nic siły, czuję się słabo.

Można w ciąży jest uszka z grzybami? Słyszałam, że podobno nie ale nam kilka w zamrażarce i szkoda aby się marnowały.
Bedziesz po nich umierac,jak normalnie masz wzdecia...

Swoją drogą to na maseczki uważajcie... Osttanio koleżanka mi odpowiadała (pracuje w luxmedzie) że przyszła kobieta w zaawansowanej ciąży i się okazało że dziecko nie żyje... powód - niedotlenienie przez chodzenie w tej maseczce... Eh..
Ja jak już zakładam ta maseczkę to nos mam odkryty, chociaż rzadko w niej chodzę, bo też mi się w tym bardzo źle oddycha
Serio wierzysz w te bzdury ? Bo inaczej nie da się tego nazwać.

Hej dziewczyny, na telefonie zrobiła mi się aktualizacja i coś nie mogę połapać się w klawiaturze. Pisanie zajmuje mi 3x dlużej niż zwykle.
Odebrałam dzisiaj wyniki i chyba wszystko jest ok, czekam na info od lekarza. Tsh 4.57 więc trochę podwyższone.

reklama
tak i ten stres czy wszystko jest dobrze już nie mogę wytrzymać do soboty żeby sprawdzić czy wszystko ok
ja nie mam za bardzo objawów oprócz delikatna tkliwość piersi wzdęcia i gazy wieczorem bardzo się martwię
Ja mam 12 tydzień i jak tylko się zaczął to piersi przestały boleć. Jedynie sutki troszeczkę wrażliwe jak ściskam. 😊 Chyba jesteśmy na takim etapie, że objawy trochę będą ustępowały. Potem dopiero III trymestr znowu się przypominają. W pierwszej ciąży właśnie tak miałam. 😊

Do góry