reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja się załamie...
W poniedziałek byliśmy na grillu cały dzień. Dzisiaj moja przyjaciółka pisze mi, że jej bratu, który z nami był potwierdzili pozytywny wynik na koronawirusa.
Na szczęście nie spędzałam z nim prawie wcale czasu, no ale teraz różne rzeczy chodzą mi po głowie...
O boże.... Współczuję ja panikara bym zwariowała

No i jednak jest rosołek nawet zrobiłam domowe kluseczki 😁

Załączniki

• IMG_20200621_125310.jpg
    IMG_20200621_125310.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 55
Hello 😁 Wiem że temat badań prenatalnych jest już za nami, ale ze wcześniej się w niego nie wgłębiałam bo czekałam aż gin potwierdzi że jest okej to muszę się upewnić jeszcze raz , robimy je między 10-13 TC ?? I drugie pytanie do dziewczyn które są ze Śląska a wiem że jest ich tutaj dość trochę 😁 macie konkretnie upatrzone jakieś miejsce gdzie je można zrobić ?? Katowice, Gliwice, Zabrze?? Czy obojętnie gdzie je zrobić .

Ja się załamie...
W poniedziałek byliśmy na grillu cały dzień. Dzisiaj moja przyjaciółka pisze mi, że jej bratu, który z nami był potwierdzili pozytywny wynik na koronawirusa.
Na szczęście nie spędzałam z nim prawie wcale czasu, no ale teraz różne rzeczy chodzą mi po głowie...
Nie martw się na zapas na pewno się nie zarazisz

Hello 😁 Wiem że temat badań prenatalnych jest już za nami, ale ze wcześniej się w niego nie wgłębiałam bo czekałam aż gin potwierdzi że jest okej to muszę się upewnić jeszcze raz , robimy je między 10-13 TC ?? I drugie pytanie do dziewczyn które są ze Śląska a wiem że jest ich tutaj dość trochę 😁 macie konkretnie upatrzone jakieś miejsce gdzie je można zrobić ?? Katowice, Gliwice, Zabrze?? Czy obojętnie gdzie je zrobić .
Ja robię w Tychach w Sonomedico. W pierwszej ciąży też tam robiłam :-)

Dziewczyny, potem Was nadrobię bo to moja ulubiona rozrywka ostatnio czytać zaległości z forum ☺😋 a byliśmy wczoraj u znajomych pod Częstochową i nie miałam jak zerkać co tam piszecie ☺ mam pytanie, czy każdej z Was lekarz zlecił badanie na przeciwciała cytomegalii? Ja ani od ginekologa z NFZ nie dostałam, ani od swojego prywatnego a wiem ze od czasu do czasu przewija się ta nazwa na forum 🤷‍♀️
Ja właśnie jutro idę i mam tyle badań zleconych ze masakra ogólnie lekarz zleca bynajmniej u mnie żeby wpisać ale mówią że i tak nawet jeśli by była dodatnia cytomegalia to nic z tym nie zrobią ja się strasznie stresuje robiłam cytomegalie 2 tyg przed zajściem w ciążę wtedy nie miałam ja w ogóle nie miałam cytomegalii i toxo miałam różyczkę ospe i rumien zakazny

reklama
Do góry