Paulinad
Fanka BB :)
Zawsze można iść do lekarza ale słuchaj objawy wszystkie nie będą występować przez całe 9 miesięcy raz jest lepiej raz gorzej dziś jest dobrze a jutro możesz z łóżka nie wstać ją czasem w nocy chodzę siku tylko raz a czasem 3 mdłości w ogóle nie mam gdyby nie piersi to bym w ogóle nie czuła ciąży zmęczenie czasem jest w z czasem czyje się nam młody bog rewelacyjnie mogłabym sprzątać gotować prac i wszystko robić piersi na początku też mnie mega bolały a teraz to już chyba przyzwyczajenie do tego bóluMdłości ustaly, mam tylko zgage czasem, ból piersi mam wieczorem (ale tylko na dotyk) tak jak wcześniej i nabrzmiale są ciągle tak samo chyba. Zmęczenie mam mniejsze tak mi się wydaje, w dzień czesto musiałam się położyć, a teraz śpię tylko normalnie na noc, na siku w nocy wstaje tak jak wcześniej, czyli koło 2 razy. Najbardziej po prostu martwią mnie te mdłości, ja zawsze się czułam taka wypompowana z życia przez to że ciągle musiałam Leżeć, bo wszystko śmierdzialo na każdy intensywny zapach zaraz mi się podnosiło a teraz normalnie wszystko umiem robić...
Zobaczę jak będzie jutro i we wtorek jak bd tak samo to zadzwonię do lekarza i powiem mu ze się strasznie martwię