reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
A ja teraz tak mam mój mąż jest bardzo dumny i jak mu wczoraj wysłałam zdjęcie z usg to już chciał się na fb wszystkim pochwalić ją mu zabroniłam a w poprzednich ciążach to chciałam by wszyscy wiedzieli i szybko było widać brzuszek. A teraz nie chce tego 😥
Eh może jeszcze się to zmieni 😓 ale jak mąż dumny to duże wsparcie, mi daje siłę moja rodzina, która się cieszy bardzo i wspierają mnie. 🥰
Ogólnie w pełni Cię rozumiem i czuję podobnie.

Hmm gdybym ja chciała nazywac dzieci po naszych dziadkach, to miałabym do wyboru tak: Józefa, Teresa, Marianna, Tadeusz, Marian, Feliks, Bolesław
:D
Moim zdaniem bardzo ładne ja w takich gustuje wybrałabym Marianne i Bolusia, Józia też ślicznie i Tadzio też mam kolegę Tadka fajny chłopak 🙂

Eh może jeszcze się to zmieni 😓 ale jak mąż dumny to duże wsparcie, mi daje siłę moja rodzina, która się cieszy bardzo i wspierają mnie. 🥰
Ogólnie w pełni Cię rozumiem i czuję podobnie.
Dzieci moje też wszędzie już klepią mówię do Franka przestań gadać na około wszystkim a on mamo ale ja się tak bardzo cieszę i nie mogę się doczekać. A mąz bardzo chce dziewczynke bo on ma dwóch braci i każdy z tych braci na po dwóch synków nie udało im się zrobić dziewczynki więc nasza jest jedyną wnuczką u teściów więc jakby teraz też była dziewczynka to on by był dumny jak paw 😏

Ja w drugiej ciąży czułam się super i wtedy bardzo mi szybko zleciało i nie nacieszylam się nią ale sytuacja była inna zupełnie. Mam straszne huśtawki nastroju i czekam do 2 trym
Ja właśnie mam te huśtawka nastroju teraz jeszcze gorsze niż w pierwszej. Pierwsza ciąże planowaliśmy i staraliśmy się, a mimo to ciężko psychicznie przechodziłam, ale teraz to już totalny dramat. No ale sytuacje mam skomplikowana i to była nasza mała wpadka, mam nadzieję, że się jeszcze oswoje, jak poczuje ruchy. 😊
No i staram się myśleć pozytywnie, bo zawsze chciałam mieć 2 dzieci 😊

Dzieci moje też wszędzie już klepią mówię do Franka przestań gadać na około wszystkim a on mamo ale ja się tak bardzo cieszę i nie mogę się doczekać. A mąz bardzo chce dziewczynke bo on ma dwóch braci i każdy z tych braci na po dwóch synków nie udało im się zrobić dziewczynki więc nasza jest jedyną wnuczką u teściów więc jakby teraz też była dziewczynka to on by był dumny jak paw 😏
U nas też sami chłopcy. Mam 4 rodzeństwa i mają samych synów (łącznie 6 chłopców i ani jednej dziewczynki) no i mój syn siódmy 😅 u mnie moja teściowa klepie jęzorem i mój mąż. Moja teściowa mimo, że miałam ciąże zagrożona od początku pochwaliła się dosłownie wszystkim... A mnie to tak irytuje... 🙄😒

Co do jedzenia to lubię wszystko oprócz schabowych. Moje smaki zbytnio się nie zmieniły jedynie jak cos smażę to odechciewa mi się jeść. Ze smakiem zjadłam jarzynowa i pizze ze szpinakiem :) jogurty jem jak oszalala głównie podczas kp
Fuj,schabowy,koszmar.Albo koszmar to wczorajszy makaron z kurczakiem i sosem slodko kwasnym :(

reklama
Do góry