inkaby
Fanka BB :)
hmmm to i ja może spróbujeWedług OM 9+3 ale z USG młodsza kilka dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmm to i ja może spróbujeWedług OM 9+3 ale z USG młodsza kilka dni.
Ale bardzo ciężko było znaleźć, aż mam wyrzuty sumienia że tak męczyłam maluszka. Teraz posłucham dopiero za tydzień.hmmm to i ja może spróbuje
Ja ogólnie nie lubię być w ciąży, czuję się strasznie psychicznie i w żaden sposób nie czuję się wyjątkowo. W pierwszej ciąży miałam takie momenty że wstydziłam się brzucha...Mną na przykład takie emocje dziwne targają jak się w miarę dobrze czuje to zaczynam akceptowac to że jestem w ciąży a jak źle się czuję tak jak teraz o tej porze to mam tego stanu dość i czuję jakby to trwało wieczność tak wolno mi leci ten czas
Ja identycznie-tez imiona po pradziadkachJa właśnie uwielbiam typowo polskie stare imiona mój Franek ma właśnie imię po moim dziadku którego nie zdążyłam poznać bo zmarł jak miałam 3 mce a dziewczynka jak będzie Helenka to też po mojej babci
Asiu mam dokładnie tak samo im gorzej się czuje tym jest mi gorzej z tym, że jestem w ciąży.Mną na przykład takie emocje dziwne targają jak się w miarę dobrze czuje to zaczynam akceptowac to że jestem w ciąży a jak źle się czuję tak jak teraz o tej porze to mam tego stanu dość i czuję jakby to trwało wieczność tak wolno mi leci ten czas
A ja teraz tak mam mój mąż jest bardzo dumny i jak mu wczoraj wysłałam zdjęcie z usg to już chciał się na fb wszystkim pochwalić ją mu zabroniłam a w poprzednich ciążach to chciałam by wszyscy wiedzieli i szybko było widać brzuszek. A teraz nie chce tegoJa ogólnie nie lubię być w ciąży, czuję się strasznie psychicznie i w żaden sposób nie czuję się wyjątkowo. W pierwszej ciąży miałam takie momenty że wstydziłam się brzucha...
Za to jak urodziłam byłam dumna jak paw. Najdumniejsza mama na świecie i nikomu nie pozwalałam dotykać mojego małego.
Ciaza to dla mnie straszy stan, ale ta nagroda w postaci dziecka ❤ wynagradza mi wszystko ❤
Ja w drugiej ciąży czułam się super i wtedy bardzo mi szybko zleciało i nie nacieszylam się nią ale sytuacja była inna zupełnie. Mam straszne huśtawki nastroju i czekam do 2 trymJa ogólnie nie lubię być w ciąży, czuję się strasznie psychicznie i w żaden sposób nie czuję się wyjątkowo. W pierwszej ciąży miałam takie momenty że wstydziłam się brzucha...
Za to jak urodziłam byłam dumna jak paw. Najdumniejsza mama na świecie i nikomu nie pozwalałam dotykać mojego małego.
Ciaza to dla mnie straszy stan, ale ta nagroda w postaci dziecka wynagradza mi wszystko
Mam nadzieję że u mnie też tak będzie że na plus nie pójdzie nicMam koleżankę która termin ma na 24.06 i z czasie ciąży schudła 18 kg!
Tylko trzeba zaznaczyć, że wcześniej była otyła dokładnie otyłość brzuszna plus inne strefy ciała. Wyobraźcie sobie, że przed ciążą miała mniejszy brzuch niż teraz w 9 miesiącu. Wcześniej bardzo dużo jadła słodyczy, śmieciowego jedzenia, tu piwko tam kebabik jak się dowiedziała, że jest w ciąży zaczęła dobrze się odżywiać. Schudła z pleców, ramion , nóg, brzucha, zawsze miała duże podgardle teraz szyja jak u Gąsiora
ja mam tak samoA ja teraz tak mam mój mąż jest bardzo dumny i jak mu wczoraj wysłałam zdjęcie z usg to już chciał się na fb wszystkim pochwalić ją mu zabroniłam a w poprzednich ciążach to chciałam by wszyscy wiedzieli i szybko było widać brzuszek. A teraz nie chce tego