reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Co do jedzenia to lubię wszystko oprócz schabowych. Moje smaki zbytnio się nie zmieniły jedynie jak cos smażę to odechciewa mi się jeść. Ze smakiem zjadłam jarzynowa i pizze ze szpinakiem :) jogurty jem jak oszalala głównie podczas kp

Mną na przykład takie emocje dziwne targają jak się w miarę dobrze czuje to zaczynam akceptowac to że jestem w ciąży a jak źle się czuję tak jak teraz o tej porze to mam tego stanu dość i czuję jakby to trwało wieczność tak wolno mi leci ten czas 😞
Ja ogólnie nie lubię być w ciąży, czuję się strasznie psychicznie i w żaden sposób nie czuję się wyjątkowo. W pierwszej ciąży miałam takie momenty że wstydziłam się brzucha...
Za to jak urodziłam byłam dumna jak paw. Najdumniejsza mama na świecie i nikomu nie pozwalałam dotykać mojego małego.
Ciaza to dla mnie straszy stan, ale ta nagroda w postaci dziecka ❤️ wynagradza mi wszystko ❤️

Mną na przykład takie emocje dziwne targają jak się w miarę dobrze czuje to zaczynam akceptowac to że jestem w ciąży a jak źle się czuję tak jak teraz o tej porze to mam tego stanu dość i czuję jakby to trwało wieczność tak wolno mi leci ten czas 😞
Asiu mam dokładnie tak samo im gorzej się czuje tym jest mi gorzej z tym, że jestem w ciąży.

Ja ogólnie nie lubię być w ciąży, czuję się strasznie psychicznie i w żaden sposób nie czuję się wyjątkowo. W pierwszej ciąży miałam takie momenty że wstydziłam się brzucha...
Za to jak urodziłam byłam dumna jak paw. Najdumniejsza mama na świecie i nikomu nie pozwalałam dotykać mojego małego.
Ciaza to dla mnie straszy stan, ale ta nagroda w postaci dziecka ❤ wynagradza mi wszystko ❤
A ja teraz tak mam mój mąż jest bardzo dumny i jak mu wczoraj wysłałam zdjęcie z usg to już chciał się na fb wszystkim pochwalić ją mu zabroniłam a w poprzednich ciążach to chciałam by wszyscy wiedzieli i szybko było widać brzuszek. A teraz nie chce tego 😥

Ciaza to dla mnie straszy stan, ale ta nagroda w postaci dziecka ❤️ wynagradza mi wszystko ❤️
Ja w drugiej ciąży czułam się super i wtedy bardzo mi szybko zleciało i nie nacieszylam się nią ale sytuacja była inna zupełnie. Mam straszne huśtawki nastroju i czekam do 2 trym

Mam koleżankę która termin ma na 24.06 i z czasie ciąży schudła 18 kg!
Tylko trzeba zaznaczyć, że wcześniej była otyła dokładnie otyłość brzuszna plus inne strefy ciała. Wyobraźcie sobie, że przed ciążą miała mniejszy brzuch niż teraz w 9 miesiącu. Wcześniej bardzo dużo jadła słodyczy, śmieciowego jedzenia, tu piwko tam kebabik jak się dowiedziała, że jest w ciąży zaczęła dobrze się odżywiać. Schudła z pleców, ramion , nóg, brzucha😅, zawsze miała duże podgardle teraz szyja jak u Gąsiora😁
Mam nadzieję że u mnie też tak będzie że na plus nie pójdzie nic :(

reklama
A ja teraz tak mam mój mąż jest bardzo dumny i jak mu wczoraj wysłałam zdjęcie z usg to już chciał się na fb wszystkim pochwalić ją mu zabroniłam a w poprzednich ciążach to chciałam by wszyscy wiedzieli i szybko było widać brzuszek. A teraz nie chce tego 😥
ja mam tak samo

Do góry