reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Zaraz nie wytrzymam, jakieś pały zrobiły sobie u mnie na osiedlu imprezę i drą się strasznie. No bo trzeba muzę puszczać tak żeby wszyscy dookoła słyszeli.
Ja nie wiem może to już znak, ze stara d**a jestem, ale irytują mnie takie zachowania strasznie.
pode mną mieszkanie wynajmują studentki, które dość często imprezują, ale ostatnio zrobiły taką imprezę (w noc z poniedziałku na wtorek a kto im zabroni :p), prosiliśmy przez balkon, żeby chociaż okna pozamykali, bo wtedy zawsze mniej się niesie, ale na balkonie przecież najlepsza impreza, sąsiadka też raz do nich schodziła i w końcu się wkurzyłam i już miałam dzwonić po policję ale ktoś mnie ubiegł [emoji23] potem co prawda dalej balowali, ale zdecydowanie ciszej...

Cześć dziewczyny chciałabym do Was dołączyć. Jestem aktualnie w 8+2tc. Mam już syna 9 lat i córkę 6 lat. 3 dzidzi nie planowaliśmy. Jest dla nas dużym zaskoczeniem.. Robiłam dziś badanie moczu bo czuję lekki dyskomfort i wyszły mi dość liczne bakterie. Czy któraś z Was też to przerabiała? Co na to brałyście? Jutro niedziela nie wiem czy czekać do poniedziałku czy gdzies odjechać do szpitala czy na dyżur?

Hej . U mnie i mojego męża nie było żadnych wad genetycznych a moja przed ostatnia ciąża na badaniach prenatalnych wyszło że dzidzia jest bardzo chora i miała tylko 5% szans na przeżycie w moim łonie. Lekarze mówili że może sama umrzeć ok 27-30 tyg ciąży. Zdecydowaliśmy z mężem na przerwanie ciąży . Była to bardzo trudna decyzja.
Teraz zaczęłam 12 tyd i w piątek mam usg prenatalne i panicznie się boję co tym razem będzie nie mówię tego mężowi ale widzę że on też się boi. Jak narazie nie cieszę się ciąża 😭 ale tylko dlatego że nie wiem co będzie. Jeśli będzie wszystko dobrze to powiemy dzieciom i rodzicom.
Bardzo mi przykro, że miałaś takie doświadczenie. Twój strach jest zrozumiały. Wierzę, że to był straszny przypadek i teraz będziecie cieszyć się zdrowym dzidziusiem już po Nowym Roku:)

Udało się, też właśnie posłuchałam 😁😁😁
Dziewczyny kusicie. Chciałam kupić w piątek po wizycie. Ale obawiam się że nie wytrzymam. Chętnie bym już zamówiła. Ale boje się że zapesze lub nie znajdę i będę się martwić.

Dla syna myśleliśmy o Filipie, Leonardzie, mi się podoba Edmund ale mąż nie jest przekonany.

reklama
Do góry