reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
A ja teraz tak mam mój mąż jest bardzo dumny i jak mu wczoraj wysłałam zdjęcie z usg to już chciał się na fb wszystkim pochwalić ją mu zabroniłam a w poprzednich ciążach to chciałam by wszyscy wiedzieli i szybko było widać brzuszek. A teraz nie chce tego 😥
Eh może jeszcze się to zmieni 😓 ale jak mąż dumny to duże wsparcie, mi daje siłę moja rodzina, która się cieszy bardzo i wspierają mnie. 🥰
Ogólnie w pełni Cię rozumiem i czuję podobnie.

Hmm gdybym ja chciała nazywac dzieci po naszych dziadkach, to miałabym do wyboru tak: Józefa, Teresa, Marianna, Tadeusz, Marian, Feliks, Bolesław
:D
Moim zdaniem bardzo ładne ja w takich gustuje wybrałabym Marianne i Bolusia, Józia też ślicznie i Tadzio też mam kolegę Tadka fajny chłopak 🙂

Eh może jeszcze się to zmieni 😓 ale jak mąż dumny to duże wsparcie, mi daje siłę moja rodzina, która się cieszy bardzo i wspierają mnie. 🥰
Ogólnie w pełni Cię rozumiem i czuję podobnie.
Dzieci moje też wszędzie już klepią mówię do Franka przestań gadać na około wszystkim a on mamo ale ja się tak bardzo cieszę i nie mogę się doczekać. A mąz bardzo chce dziewczynke bo on ma dwóch braci i każdy z tych braci na po dwóch synków nie udało im się zrobić dziewczynki więc nasza jest jedyną wnuczką u teściów więc jakby teraz też była dziewczynka to on by był dumny jak paw 😏

Ja w drugiej ciąży czułam się super i wtedy bardzo mi szybko zleciało i nie nacieszylam się nią ale sytuacja była inna zupełnie. Mam straszne huśtawki nastroju i czekam do 2 trym
Ja właśnie mam te huśtawka nastroju teraz jeszcze gorsze niż w pierwszej. Pierwsza ciąże planowaliśmy i staraliśmy się, a mimo to ciężko psychicznie przechodziłam, ale teraz to już totalny dramat. No ale sytuacje mam skomplikowana i to była nasza mała wpadka, mam nadzieję, że się jeszcze oswoje, jak poczuje ruchy. 😊
No i staram się myśleć pozytywnie, bo zawsze chciałam mieć 2 dzieci 😊

Dzieci moje też wszędzie już klepią mówię do Franka przestań gadać na około wszystkim a on mamo ale ja się tak bardzo cieszę i nie mogę się doczekać. A mąz bardzo chce dziewczynke bo on ma dwóch braci i każdy z tych braci na po dwóch synków nie udało im się zrobić dziewczynki więc nasza jest jedyną wnuczką u teściów więc jakby teraz też była dziewczynka to on by był dumny jak paw 😏
U nas też sami chłopcy. Mam 4 rodzeństwa i mają samych synów (łącznie 6 chłopców i ani jednej dziewczynki) no i mój syn siódmy 😅 u mnie moja teściowa klepie jęzorem i mój mąż. Moja teściowa mimo, że miałam ciąże zagrożona od początku pochwaliła się dosłownie wszystkim... A mnie to tak irytuje... 🙄😒

Co do jedzenia to lubię wszystko oprócz schabowych. Moje smaki zbytnio się nie zmieniły jedynie jak cos smażę to odechciewa mi się jeść. Ze smakiem zjadłam jarzynowa i pizze ze szpinakiem :) jogurty jem jak oszalala głównie podczas kp
Fuj,schabowy,koszmar.Albo koszmar to wczorajszy makaron z kurczakiem i sosem slodko kwasnym :(

reklama
Do góry