reklama
JoannaMB
Fanka BB :)
Mi brak już sił na walkę z wiatrakami a i jeszcze te zdalne lekcje moje dzieci od 3 tyg już nic nie odrabiają nie mam siły z nimi walczyć a nauczyciele jeszcze do wczoraj wysyłali zadania. Pani od j. Polskiego powiedziała że we wrześniu sprawdzi zeszyty a mój syn chyba stanął na zajęciach z początku maja w zeszycie także ten tego powiedziałam że to jego problemW koncu dom posprzatany. A ile mnie nerwow I przeklenstw kosztuje... bosszze
Matki 11latkow I wyzej, czy was tez cos strzela jak kazecie im sprzatac pokuj czy to tylko moja taki brudas
G
guest-1705313312
Gość
Dlaczego? To niezgodne z prawem
Gdzieś na jakimś Forum mi się obiło xd jak znajdę to podeślę
Ja proponuję, żeby każda sobie suwaczek ustawiła, będziemy wiedzieć na, którym etapie każda z nas jest
Ja mam puls dużo wyższy niż przed ciążą, na szczęście przed miałam bardzo niski więc teraz mimo, że podskoczył to jest w normie. Ja to w ogóle ciągle dyszę i sapię, aż strach co będzie jak przyjdą jakieś straszne upały.
Ja przeglądam w przeglądarce ale na tel i suwaczki niestety się nie wyświetlają. Widzę je tylko będąc na lapku.
asia333podlasie
Tak widziałam CIN CIN a grzanca sama kupiłam jeszcze przed ciążą dla gości z samochodemSerio? Ale masz na myśli piccolo czy inne dla dzieci? Ja mówię o typowym smaku wina tylko 0%. Rzadko bywam w biedrze. Ale się przejdę.
Izkawalizka
Spróbuj zobaczyć jak weźmiesz telefon poziomoJa przeglądam w przeglądarce ale na tel i suwaczki niestety się nie wyświetlają. Widzę je tylko będąc na lapku.
AnMil
Każda z Nas inna mnie piersi bolą dość konkretnie i w dzień i w nocy na pewno są o rozmiar większe i mąż się śmieje ze sutki i otoczki mam tak bordowe jakby sobie obtarla
Mój WĄŻ też dał mi wspaniały komplement: "ale masz cycki jakieś takie.. dziwne.." xdd
reklama
G
guest-1705313312
Gość
U mnie wszyscy mówią że to będzie dziewczyna i bardzo bym chciała chociaż gdzieś w glowie siedzi że jednak chłopak będzie xd zobaczymyMacie jakieś przeczucia względem płci? Ja mam silne przekonanie, że to dziewczynka tak samo moi najbliżsi. Przy chłopcach od razu czułam, że to chłopaki. Choć zdaje sobie sprawę, że przeczucia mogą nas mylić.