reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Pozdrawiam z Gdanskiej plaży u nas super pogoda. Czuje się strasznie słabo i kręci mi się w głowie ale obiecałam dziecku no to siedzimy.

Oo fajnie. A da się już kąpać?

Ja pilambiorę białe, zakupione w Leclerc. Pycha. Bardzo zbliżone w smaku do alkoholowego. Nawet miało tą kwasowość prawdziwego wina. Ale nazwy nie pamiętam :(

W pl nie widziałam właśnie bezalkoholowych. W Belgii tak ;/

Dziś długo spałam bo 9h i czuję się mega zmęczona. Coś bym zjadła ale nie wiem co ;/

reklama

Dziś długo spałam bo 9h i czuję się mega zmęczona. Coś bym zjadła ale nie wiem co ;/

Wina bezalkoholowe są nawet w Biedronce nawet ostatnio grzanca widzialam

ja od rana w pracy, dużo roboty było, już padam na twarz a tu jeszcze 3.5h zostały. 😵

mnie muli od żołądka od poniedziałku cały czas i niby jestem głodna, ale nic mi nie smakuje i wszystko staje w gardle.

No to teraz możesz zobaczyć jak ja się czuję na codzień. Dziś 102/61 puls 81 i to jest niezłe ciśnienie u mnie, bo zwykle jest trochę niższe. :cool2:
To współczuje [emoji55] ja się do niczego teraz nie nadaje..

Dziewczyny, a jak sobie radzicie z. CEstym sikaniem i nawadnianiem? Ja jestem z tych co na codzień biegaja dużo, mama zawsze powtarzała, że się martwi o moje sikanie bo zobaczę jak to będzie w ciąży.. No i biegam, duzo więcej, gdzie zwykle przejechanie 250km to było dla mnie 2 przystanki.. A teraz wszyscy trąbią że musimy się nawadniać, 2 litry dziennie plus płyny w zupach itd.. Ja po takiej ilości to z kibelka bym nie wyszła [emoji2368]

reklama
Do góry