Angelika22
Fanka BB :)
Są w rossmanie białe i czerwone )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co za gaduly! Ja w nocy wstaje nawet 4 albo 5 razy i przez to chodzę niewyspana [emoji85] i tak od kilku dni za każdym razem jak wstaje to cholernie bolą mnie piersi, a potem w dzień ledwo co [emoji39]
Tak w ogóle to witam wszystkie nowe [emoji7] że jest nas tyle to czuje po kościach bo coraz trudniej mi nowe nazwy zapamiętać i to która w którym etapie jest [emoji85]
Dziewczyny, czy któraś z was ma problem z ciśnieniem? Ja zwykle miałam książkowe tak koło 120/75/75 a teraz 95/50/75 i po prostu padam na pysk.. Czytałam że dolna granicą jakby to 90/50 ale jednak daje to w kość.. A jeszcze jak puls mi skoczy to się wykańczam [emoji17]
Ja wczoraj nogi moczyłam. Zimna strasznie, chyba bym nie dała rady się wykąpać.Niektórzy się kąpią. Dla mnie woda jest lodowata a córka twierdzi że woda jest cieplutka
To współczuje [emoji55] ja się do niczego teraz nie nadaje..
Dziewczyny, a jak sobie radzicie z. CEstym sikaniem i nawadnianiem? Ja jestem z tych co na codzień biegaja dużo, mama zawsze powtarzała, że się martwi o moje sikanie bo zobaczę jak to będzie w ciąży.. No i biegam, duzo więcej, gdzie zwykle przejechanie 250km to było dla mnie 2 przystanki.. A teraz wszyscy trąbią że musimy się nawadniać, 2 litry dziennie plus płyny w zupach itd.. Ja po takiej ilości to z kibelka bym nie wyszła [emoji2368]
jest gdzieś instrukcja do zrobienia suwaczka??Ja proponuję, żeby każda sobie suwaczek ustawiła, będziemy wiedzieć na, którym etapie każda z nas jest
Ja mam puls dużo wyższy niż przed ciążą, na szczęście przed miałam bardzo niski więc teraz mimo, że podskoczył to jest w normie. Ja to w ogóle ciągle dyszę i sapię, aż strach co będzie jak przyjdą jakieś straszne upały.
Gdzieś była ale nie pamiętam kto ją dodawał.jest gdzieś instrukcja do zrobienia suwaczka??
Ooo ja też nie wiem..jest gdzieś instrukcja do zrobienia suwaczka??