inkaby
Fanka BB :)
Chyba najgorzej jak człowiek się nastawi na dana płeć potem ciężko się "przestawic" mi w drugiej ciąży powiedział na 80% dziewczyna ale moje przeczucie się z tym nie zgadzalo i nie kupiłam nic wtedy różowego, kupiłam skarpetki z niebieskim tego dnia w nagrodę po usg, ale człowiek już zaczynal myśleć no trudno pomyliłam się.... Potem wyszedł 100% chłopak i się poplakalam jeden dzień się przestawialam tak jakby ktoś mnie oszukał, tak mi było wstyd tych łez. To nie była rozpacz tylko takie dziwne uczucie. Wolę poczekać z tą płcią aż faktycznie będzie tak dobrze widać nie chce by lekarz zgadywal na siłę.Ja też bym bardzo chciała wiedzieć płeć mojego bejbika ale nigdy lekarz na 100% nie poda płci. Jak rodziłam synka 12 lat temu to była ze mną w pokoju dziewczyna której lekarz na 100 % powiedział że będzie miała dziewczynke to jej drugie dziecko w domu starszy syn ona pokój i cała wyprawka na różowo. Poszła rodzic i się okazało że urodziła chłopca dostała szoku dosłownie gdyby nie to że w tym dniu był tylko jej poród była skłonna mówić że jej ktoś dziecko podmienił. Mi kiedyś lekarz przy synku powiedział że z chłopca raczej się dziewczynka nie zrobi ale z dziewczynki jak się za wcześnie powie to może byc chłopiec. Z córką mi powiedział w 20 tyg że na 80 % dziewczynka nie brałam tego mocno do siebie dopiero jak byłam w 30 tyg na usg 4d to ładnie było widać płeć i już wiedziałam na 100 %.