reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ja mieszkałam w Zurychu, może mnie ten ich dialekt zraził 😉 Francuska część jeszcze piękniejsza, jak bym musiała znowu wyjechać to wybrałabym właśnie francuską część Szwajcarii. Ale się rozmarzyłam, muszę tam kiedyś wrócić 🙂
Zapraszamy serdecznie w odwiedziny! My wypijemy kawkę i zjemy sery a dzieciaki się razem pobawia ❤. W końcu rówieśnicy więc wspólny język znajdą. Najlepiej latem albo wiosna ! Koło mnie dużo pięknych miejsc nawet na mojej samotni koło domu ! To moje miejsce na debaty myślowe z termosem i kawa.🥰
IMG_20191021_084214_842.jpg

reklama
W wieku 11/12 lat wpadła na konar w który bym wbity gwóźdź i mam szramę ja kochankę na 5-7 cm. Nie uszkodziło więzadła ani kości. Ale to był okres gdy nadmiernie poszłam w górę. Miałam robione RTG kolana, USG, rezonans, tomograf i nic nie widać. Wszystko w normie.

Ale czasem ryczę z bólu. Od wczoraj wieczór mnie boli. Teraz też. Czekam w kolejce do gina i ledwo wytrzymuje. Mam nadzieję że chociaż z ciążą wszystko ok
Współczuję 😞

Zapraszamy serdecznie w odwiedziny! My wypijemy kawkę i zjemy sery a dzieciaki się razem pobawia ❤. W końcu rówieśnicy więc wspólny język znajdą. Najlepiej latem albo wiosna ! Koło mnie dużo pięknych miejsc nawet na mojej samotni koło domu ! To moje miejsce na debaty myślowe z termosem i kawa.🥰Zobacz załącznik 1135603

O matko jaki widok, zazdroszczę bardzo ♥

Hej dziewczyny. Ja dopiero wstałam ze synkiem . Tak dobrze mi się spało bo rano padał deszczyk 😊
Narazie bez większych mdłości.
Kolejny dzień śnią mi się pierdoły 😡😱

Czy któraś ma konkretnie smaka na coś ? Typu kwaśne słodkie ??
Ja w ciąży że synkiem miałam ochotę na kwaśne. Potrafiłam lecieć do sklepu po ogórki kiszone , po kapustę . W święta to reklamówkę pomarańczy kupiłam bo tak mi się chciało kwaśnego 😂🤤
Teraz ni jak ten smak . Raz mam na słodkie raz na kwaśne. Mówią że kwaśne to na chłopca.

Dziewczyny! Jestem taka szczęśliwa i zaryczana jak bóbr! Dzidzia ma 4,17 cm, tętno 169, ruchliwa jak mama 😭😭 torbiel się wchłonęła, nie ma śladu! 3 lipca mam usg prenatalne, ale już dziś lekarz pokazywał mi mózg, nosek, rączki i nóżki... to niesamowite. Z OM 10+5, z usg 11+1 🤷🏻‍♀️ Nie mogę wyjść z euforii, wybaczcie 😂😂😂🤪
Cieszę się razem z Tobą!
Z OM mamy ten sam tydzień i prenatalne na ten sam dzień ❤️

Hej dziewczyny. Ja dopiero wstałam ze synkiem . Tak dobrze mi się spało bo rano padał deszczyk 😊
Narazie bez większych mdłości.
Kolejny dzień śnią mi się pierdoły 😡😱

Czy któraś ma konkretnie smaka na coś ? Typu kwaśne słodkie ??
Ja w ciąży że synkiem miałam ochotę na kwaśne. Potrafiłam lecieć do sklepu po ogórki kiszone , po kapustę . W święta to reklamówkę pomarańczy kupiłam bo tak mi się chciało kwaśnego 😂🤤
Teraz ni jak ten smak . Raz mam na słodkie raz na kwaśne. Mówią że kwaśne to na chłopca.
Z synkiem bardziej słodkie lubiłam, od wszystkiego co kwaśne soki w żołądku szalały jeszcze bardziej.
A teraz mam tak, że młoda kiszona kapusta na zmianę z truskawkami 🤣 ogólnie wszystko bym jadła i na wszystko mam smaka 😅

reklama
Tak ? Bo mi lekarka mówiła pół godziny i szczerze myślałam że tyle musi byc i koniec...
Dziewczyny ,które biorą eutyrox jak to jest z badaniami ?
Idę w przyszłym tyg na krew ,w tym znowu tsh ,lepiej isc zupełnie naczczo czy mam wziąć tą tabletkę bo glupieje 🙄
Ja jak byłam w środę to mnie pytali w laboratorium czy brałam, to ma chyba wpływ bardziej na wynik ft4 🤔🤔

Do góry